un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 noiembrie 2023

2 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  9 comentarii

 1. Cybertruck rezistă la o săgeată de arc. N-a avut la el arcul ăl bun!

    (Citează)

 2. Slabutz rau la Altex anu ăsta.

    (Citează)

  • Dupa ce-a spart geamu, nu-l mai crede nimeni pa musc.
   Cat despre altex, cica ma asteapta la 7 in aplicatie. Daca pe site nu ma vrea, n-are decat sa ma astepte. Ca-s satul de aplicatii, nu mai umplu telefonu de kkturi.

     (Citează)

  • Blackskull:
   Dupa ce-a spart geamu, nu-l mai crede nimeni pa musc.

   Eu credeam ca geamurile laterale securizate sunt obligatorii. Dacă trebuie să părăsești habitaclul în grabă ai solutia asta de rezervă.
   Am vazut un filmuleț pe yt, cu cu tip caruia i-a luat foc Tesla M3, iar actionarea electrică a usilor nu funcționa. A ieșit din mașină pe geam.

     (Citează)

  • Tesla M3 are si deschidere mecanica a usilor, pentru situatii de urgenta.

     (Citează)

 3. Musk iar fumeaza ceva bun.

    (Citează)

 4. WeWork…sa strangi investitii de peste 7 miliarde de dolari si sa ajungi sa valorezi 60 de milioane, asta inseamna sa fii mafiot.

    (Citează)

 5. Stick-ul ala din a doua stire are niste viteze mici, dar macar e ieftin.
  Pe un alt site, dintr-o alta tara, cineva zice intr-un review ca are read 87 MB/s, write 13 MB/s

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus