un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată primele imagini din viitorul serial Fallout

29 Nov 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Amazon Prime Video pregătește un serial inspirat de jocurile Fallout. Se va lansa pe 12 aprilie.

Personajul principal este Lucy, care iese din Vault 33 în California la 200 de ani după dezastrul nuclear. Descoperă, ca-n toate jocurile Fallout, o lume distrusă, supraviețuitori de toate tipurile și multă radiație.

Amazon a făcut publice câteva imagini din serial. O vedeți pe acolo pe Ella Purnell, care arată de parcă ar ieși de la spa, nu din adăpost atomic în care probabil lucrurile nu mergeau perfect după 200 de ani.

Mai sunt imagini și cu armurile celor din Brotherhood of Steel și una dintre navele lor.

Arată ok. Probabil va fi un scenariu simpluț, dar vom vedea atunci.

sursa: Gamespot.

    6 comentarii

  1. Am ajuns sa prefer un scenariu mai simplu decat o porcarie pretentioasa care incepe bine dar pe care scenaristii nu stiu cum sa o termine la final. De exemplu cum e Bodies (nu recomand)

      (Citează)

  2. War war never changes. Sper sa nu fie un flop, dar cand Todd Howard e executive producer, nu am sperante prea mari. Oricum am primit serialul Fallout pe care mi l-am dorit in Silo. https://www.imdb.com/title/tt14688458/

      (Citează)

    • Interesant Silo, poate-l bagă și pe platformele mele cândva. Și The 100 a pornit similar și a fost okish. Ascension are cumva aceeași idee, dar nu a fost continuat.

        (Citează)

  3. Daca nu e regizat de Uwe Boll, nu ma intereseaza.

      (Citează)

  4. Am jucat Fallout, mi-a placut. Probabil o sa-mi placa si serialul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus