un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 octombrie 2023

30 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Interesant ce zice omul acesta despre filmarea în Apple Log:

  11 comentarii

  • Alea sunt mai degraba dulapuri cu roti, 0 aerodinamica. Sau stiu ei ce stiu si nu o sa mai fie aer pe pamant asa ca nu conteaza

     (Citează)

 1. Nu-mi vine in minte un nume mai lame la care se puteau gandi astia de la goagal…”bard”…OMG.

    (Citează)

 2. Radu… 8 ANI!!!!! 8 ANI au trecut de la Colectiv…nimic nu s-a schimbat in Romania..NIMIC!

  Iar voi cei din bula internetului ati uitat complet!

    (Citează)

 3. crazy days, acest black friday mai mic cu acelea metehne. S23 ultra acum cateva zile 5100 lei si 4700 resigilat, acum 5200 si 4800 resigilat. Astept cu interes Blackfriday cand va fi 5000 lei si discount masiv de 1800 lei.

    (Citează)

 4. Deci Banca Mondiala recomanda romanilor sa isi cumpere diesel. Eventual SH din tarile din vest, nu?

  Ca altfel propunerea lor bazata pe emisiile CO2 nu are niciun sens, pentru ca o masina cu consum mai mare(benzina) va arde mai mult combustibil deci va elimina mai mult CO2.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus