un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 octombrie 2023

19 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: acesta este un clip în care armata israeliană spune că racheta care a căzut într-un spital din Gaza marți seară a fost lansată chiar de Hamas și a eșuat în zbor imediat după lansare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Israel Defense Forces (@idf)

BBC are fotografii de acolo. Se pare că bucăți de rachetă și combustibilul acesteia au căzut în curtea interioară a spitalului, cu daune minime pentru clădiri. Problema este că în jur de 1.000 de oameni se adăposteau în curtea spitalului în acel moment. Așa o fi.

  7 comentarii

 1. LEgat de chrome, pai ce-am facut boss, de ce am cumparat si pronhub?

    (Citează)

 2. Pentru știrile despre conflicte o să reamintesc că “‘in război, adevărul este prima victimă”.

    (Citează)

 3. 15 stații de încărcare electrica vor fi instalate în Brașov după o investiție a primăriei

  La Sibiu a inaugurat primaria 10 noi stații acum vreo 3 zile, n-am văzut la știrile zilei 😀
  Fapte, nu vorbe.

    (Citează)

 4. Bun, acum ai rectificat partial ce ai scris ieri, clarifica te rog si afirmatia absolut falsa cum ca au murit 500 de oameni.

  Si data viitoare nu mai publica orice comunicat Hamas (sau al oricui ffs) fara sa astepti confirmari.

    (Citează)

 5. Chrome, acei idioti care la cea mai recenta actualizare decid ca nu conteaza ca tu ai setat sa reiei sesiunea de unde ai lasat-o, iti deschid ei care 2 tab-uri vor ei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus