un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orange anunță primele detaliile despre Black Friday, inclusiv o tombolă cu premii

19 Oct 2023  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Black Friday începe la Orange pe 1 noiembrie. Și iată cum Orange devine prima companie din România care anunță detalii despre ofertele și promoțiile speciale de Black Friday (cel puțin pe radarul meu), care va ține până pe 30 noiembrie la ei. Mai jos sunt toate informațiile despre ce se va întâmpla atunci.

Ofertele vor apărea pe magazinul online Orange, desigur. Probabil că vă așteptați la oferte și reduceri de preț pentru telefoane și abonamente mobile sau fixe și aveți dreptate, vor fi astfel de oferte.

Orange vinde însă pe site și în magazine o mulțime de dispozitive smart home, inclusiv roboți de aspirare, prize inteligente sau camere video, console și jocuri PlayStation 5, ceasuri, tablete și tot felul de accesorii.

Vor fi cu siguranță prețuri bune și la acestea. Personal sunt foarte curios dacă Orange va vinde consola PS5 la preț mai mic decât cel uzual de listă. Orange este unul dintre partenerii oficiali PlayStation în România și mereu a avut consola la preț foarte bun, când a fost în stoc. Poate vor face o surpriză plăcută de Black Friday.

Singurele telefoane anunțate că vor fi parte din oferta de BF sunt Honor 90, Samsung A34 și Redmi Note 12 Pro, care vor avea preț redus cu până la 175 euro.

 

Orange a mai anunțat și că punctele Thank You valorează de 3 ori mai mult la utilizarea lor pentru a cumpăra un telefon împreună cu o prelungire pe 24 de luni a abonamentului, ceea ce va fi un alt avantaj mare pentru cei cu puncte de fidelitate.

Orange s-a dovedit rețeaua#1 în testele mele din acest an. Am prins 1.149 Mbps pe mobil, pe rețeaua Orange 5G+, un record personal și momentan imposibil de egalat pe altă rețea 5G, având în vedere că cea a Orange este singura de 1,5 Gbps din România.

Există și o tombolă care are loc până atunci. Înscrieți-vă în această pagină. Tombola va da 100 de vouchere a 50 de euro fiecare în perioada 18-31 octombrie, vouchere ce vor putea fi utilizate de Black Friday pentru achiziția sau reînnoirea de abonamente cu telefon.

Voucherul nu este nominal, îl puteți da altcuiva care are nevoie de el. Pentru a participa la tombolă, este suficient să vă înscrieți la newsletter, de unde veți afla mai multe oferte în perioada următoare. Cei care sunt înscriși deja la newsletter participă automat la tombolă. Puteți adăuga și produsele preferate în lista de Favorite pentru a le accesa ușor când se dă startul Black Friday.

Dacă vreți să aflați din timp de oferte, instalați-vă și aplicația Orange App Center. Ea vine oricum preinstalată pe telefoanele cumpărate de la Orange, dar dacă nu o aveți, o puteți instala de aici.

App Center este un fel de hub pentru alte aplicații Orange. Prin ea puteți trage cea mai recentă versiune a aplicațiilor Orange precum My Orange sau Orange TV Go.

Tot în App Center, însă, utilizatorii vor fi informați rapid despre cele mai bune oferte de Black Friday, așa că este o aplicație bună de avut în telefon în perioada următoare.

Și cam acestea sunt toate informațiile actuale despre Black Friday la Orange. Vedem pe 1 noiembrie ofertele finale.

    2 comentarii

  1. 50 euro reducere. Cata generozitate din. partea Orange. 😂😂

    Doua pizza si doi beri

      (Citează)

  2. Mă așteptam să văd oferta …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus