un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 4 septembrie 2023

4 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Cel mai încântat om din lume de noua Tesla Model 3:

  5 comentarii

 1. 3 – niciodată nu am să înțeleg de ce mass media în anul 2023 încă mai pretinde firmelor să aibă angajați cu carte de muncă, oare toți jurnaliștii au renunțat la pfa-urile cu contracte pe drept de autor?
  Iar legat de achiziția respectivă, o minimă documentare legată de cifrele de afaceri ale firmelor din asocierea respectivă (da, altă manipulare, e o asociere nu o singură firmă) vizavi de valoarea contractului ar fi arătat că ambele firme au terți susținători.
  Cine sunt? Nu știm, important e că nu au ăia angajați în Revisal.

    (Citează)

  • Chiar legislația achizițiilor prevede, nu degeaba apar întrebările.
   Tot respectul pentru firmele responsabile și muncitoare, dar, doar unul venit ieri pe planeta nu ar întreba “Ce s-a întâmplat la Luțca cu cele 2 milioane? ”

     (Citează)

 2. Gara de Nord va fi modernizată de o firmă cu un singur angajat.
  Intrebare: ce culoare au ochii angajatului?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus