un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 septembrie 2023

28 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Ministerul Transporturilor vrea să lărgească autostrăzi.

  2 comentarii

 1. “Apple câștigă mai mulți bani pentru că Bing există decât câștigă Microsoft.”
  😨 tradus cu ce?!
  Google translate reușește mai bine…
  Apple profită mai mult din existenta Bing decât Bing, susține directorul Microsoft

    (Citează)

 2. Twitter devine o latrina pe zi ce trece … sper din tot sufletul lumea sa treaca pe Bluesky sau Mastodon once and for all. In momentul de fata este ceea mai toxica platforma social media, literalmente platforma cu ceea mai mare rata de fake news si dezinformare, ” traiasca ” musk si alegerile lui de geniu din put.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus