un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rucsac cu micul Yoda din Mandalorian

28 Sep 2023  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Ia uitați ce rucsac am găsit cu ăla micuț și verde din Mandalorian:

80 de euro, că-i oficial Star Wars/Disney. Eram în Bologna, într-un magazin cu jucării Disney, nu știu dacă poate fi găsit și pe la noi. Am mai văzut și jucării mai mici și moi, precum un Stormtrooper sau un Yoda. Am vrut să iau unul pentru Alice, dar mai are păpuși și încă nu se joacă cu ele.

Nu știu cine vrea o jucărie așa mare cu Kylo Ren. Nu mi s-a părut un personaj memorabil. Ca să ne aducem aminte un pic de trilogia nouă, Kylo Ren a început bine, avea mască, sabia complexă, oprea lasere, îl omoară pe ta-su, părea un personaj cu adevărat evil. Apoi au venit celelalte filme în care părea doar un personaj ce nu știe exact ce vrea să facă în viață, dacă e bun sau rău, dacă este în depresie sau nu, dacă are nevoie de mai mult magneziu ca să doarmă mai bine etc.

Prin comparație, Darth Vader a rămas emblematic pentru că a fost amenințător și neiertător și rău de la cap și până aproape de coadă. Probabil în top 3 personaje emblematice din toată istoria cinematografiei. Încă se scot jucării și cu Vader. Cea de mai jos este bazată pe seria Obi-Wan. Disney trebuie să scoată mai multe seriale cu personajele vechi, că probabil de acolo vor veni banii.

Da, știu că-l cheamă Grogu, am văzut serialul.

    15 comentarii

  1. dubios sa faca ghiozdane cu Boc, dar na, moda asta.

      (Citează)

  2. Sunt bune si articolele cu idei de shopping, chiar trebuie sa imi iau rucsac nou, dar eu mai vreau articole din alea gen “cum sa mergi pe jos” sau “cum sa mananci corect un mar”, alea imi plac mie cel mai mult.

      (Citează)

  3. Daca nu erau cei ca tine, Disney era demult in faliment.

      (Citează)

  4. Adevarat cu Darth Vader. Ala personaj negativ, nene, nu caricaturile din ziua de azi.

    Ingheta sufletul de copil in mine cand aparea ala pe ecran, in cinematograful unde stateam claie pe gramada. Ca, pe vremea aia, se dadeau si bilete fara loc, dupa ce se terminau alea cu loc.

      (Citează)

  5. Mie imi place rucsacelul, e simpatic, daca il vad prin Romania cred ca il cumpar.
    Pe de alta parte, Darth Vader nu are cum sa fie, nici macar “probabil”, cum zice Radu, in Top 3 personaje emblematice din istoria cinematografiei.
    Personaj memorabil, cu siguranta, dar nu in Top 3.
    Don Corleone, Tony Montana, Ripley (din seria Alien) sau (pentru fanii filmelor europene) inspectorul Cluseau ori zapacitul de François Perrin din comediile lui Pierre Richard, sunt emblematice, cel putin pentru un cinefil mai in varsta, asa cum sunt eu.

      (Citează)

    • Lista ta e specifica unui segment de populatie. De Vader cam toata lumea a auzit indiferent de preferinte, chiar daca nu s-a uitat la nici un film cu el. Este popular intr-o gramada de forme.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus