un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 septembrie 2023

20 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

1 comentariu

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  1 comentariu

 1. Oricum în România e mai bine decât la mine în UK. Cu VPN am 5G speed de 100mpbs și fără VPN de 120mpbs..bine nu locuiesc în Londra unde am auzit că sunt viteze mai mari, o să testez duminică când mă voi duce pe acolo. Chiar o să urmăresc ce impresii ai de iPhone 15. Eu tot la bătrânul meu iPhone 12 Pro Max îs care se menține în formă cu o capacitate a bateriei de 85% după 3 ani de folosire. Înainte schimbam telefoanele la maxim 1,5 ani …se vede că am mai îmbătrânit și am devenit mai cumpătat cu achizițiile de genu’ haha. Apropos pe tine ce te face să treci la IPhone pentru că aveam impresia că ești Samsung fan boy…bănuiesc de ce..aștept confirmarea :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus