un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Garmin are reduceri aniversare pe site-ul oficial

8 Sep 2023  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Garmin împlinește astăzi 34 de ani. Pe site-ul românesc puteți găsi o mulțime de reduceri aniversare, cu discount-uri de până la 40%. Poate vă lipiți de ceva de acolo la preț redus.

De exemplu, Instinct 2 Solar costă 1.599 lei redus de la 1.899 lei. Ceasul este excelent, foarte rezistent, autonomie foarte mare, notificări, plăți, tracking de fitness etc.  Am testat recent varianta Instinct 2X Solar Tactical Edition și ce spun în review se potrivește și pentru modelul standard.

Un alt model cu reducere bună este Fenix 7, poate cel mai cunoscut ceas Garmin. Varianta standard costă 2.699 lei redus de la 3.299 lei, dar sunt reduceri și la alte ediții. Fenix 7 Sapphire Solar Edition, de exemplu, care are carcasă de titan, autonomie de 18 zile și cam toate funcțiile posibile, costă 3.399 lei redus de la 4.200 lei. Tot scump, dar măcar cu discount bun astăzi.

    17 comentarii

  1. Tentant acel Instinct Solar pe Tidal Blue ca upgrade. Dar cand vad acum cat de multe sunt la vanzare pe OLX…

      (Citează)

  2. Urate cu spume, nu mi-as pune nici pe Fenix asa ceva. In plus, costa dublu cat un iWatch care este asa, mai Veblen, mai de status intrucatva.

      (Citează)

    • zi-mi ca esti mactard, fara sa imi zici ca esti mactard… e misto sa te cari cu incarcator dupa tine si la buda pt iwatch?

        (Citează)

    • Voi doi n-ați înțeles și nici nu e mactard cine nu știe că se numește Apple Watch. Pentru că efectiv n-ai când să-l încarci (pe AW, zic), trebuie să-ți cumperi minim 2 – unul pe mână, unul la încărcat. Sau 3, dacă vrei să ai și la birou unul că na, nu se știe niciodată.

      Deci ieși mai ieftin cu Garmin, cum e de altfel și normal.

        (Citează)

    • Ma tine trei zile bateria la Apple Watch Ultra, folosit la maximum. De ce as purta un incarcator dupa mine la WC dupa mine ? Am tot avut Apple Watch incepand de la primul, si nu am am avut niciodata nevoie sa car incarcatorul dupa mine. Si le-am folosit intensiv.

        (Citează)

    • Dar ce misto generalizam pornibd de la cazul particular al ceasului flagship iesit anul trecut care nici nu costa 1000eur… Adica fix jume de pret vs garmin dupa cum zicea @mihai…

      Gi zăs :(

        (Citează)

    • Deci pana la urma oamenii recunosc ca isi cumpara produse Apple pentru ca in viziunea lor asta este ceva ce le ofera un anume statut. Un fel de ceasul de lux al saracului.

        (Citează)

  3. am un Garmin Fenix 6 de aproape 2 ani jumate si am cam 100 de ore de sport pe an pe el. Nu il tin la mana cand dorm ca mi se pare greu dar il port mereu in timpul zilei si in conditiile astea uit ca trebuie incarcat la cat de mult ma tine. Un ceas excelent.

      (Citează)

    • Nu contest autonomia net superioara a Garminului. Pe motivul asta, am incercat un Garmin Venu 2. Tinea intr-adevar 10-11 zile, dar nu se compara cu Apple Watch ca functionalitate, cel putin pentru necesitatile mele. Folosesc intensiv copy/paste intre ceas, telefon si laptop, si Garmin nu imi putea oferi asta. Si altele. Oricum, exceptand asta, Garmin sunt intr-adevar super si daca voi iesi vreodata din “cercul Apple”, la nivel de smartwatch Garmin ar fi de departe cea mai buna optiune.

        (Citează)

    • sunt use-case-uri diferite. Fenix e un ceas de sport, Apple watch este pe un complet alt segment. Pt mine faptul ca vad mesaje de pe whatsapp/discord sau cine ma suna fara sa mai scot tel din buzunar este absolut suficient. Si in plus are atata integrare cu telefonul si cu laptopul cat sa-mi spuna ca mi-am uitat laptopul acasa la 2 min dupa ce am iesit pe usa:)

        (Citează)

    • Cine te suna si mesaje de pe whatsapp/discord vezi si pe Garmin. La aia cu laptopul nu stiu, lucrez de acasa :) dar probabil poti sa bricolezi un IFTT sau ceva.
      Daca asta e tot use case-ul tau iti faci treaba si cu un huawei de 400 de lei.

        (Citează)

  4. Deci au ajuns si Garmin sa aiba autonomie macar 2 saptamani? In folosire decenta, nu cu 90% din functii dezactivate.

      (Citează)

    • Au ajuns? Boss, ei conduceau piata pe segmentul baterie. Nu stiu ce ceasuri ai avit tu dar cel mai slab model la ei te tinea o saptamana. Altele 2 , unele chiar si o luna.
      E ca si cum ai spune ca a ajuns si tesla sa faca electrice. Iesi din pestera.

        (Citează)

    • Fenix 6x pro, cu toate chestiile pornite bateria tine 21 de zile bossule, daca îl dai pe energy saving tine 90 de zile.

        (Citează)

    • Ți-aș fi sugerat un ceas solar dar în noaptea minții în care pare că te afli mereu nu ar fi fost niciodată încărcat.

        (Citează)

  5. Dupa ce am comandat un Fenix 7 pe site-ul oficial si am asteptat mai bine o saptamana, tocmai mi-au anulat tranzactia ca “bani insuficienti”. Deci cand au blocat suma erau suficienti, acum nu mai sunt. Interesant. Cam asta e fost experienta mea cu Garmin.

      (Citează)

    • Un mic update. Mi-a raspuns la email din partea Garmin Europe un tip Eugen (nici macar nu si-a dat numele complet, de parca am fi fost pe olx), care mi-a zis ca de fapt comanda nu a fost anulata, ci vor aduce la sfarsitul lui octombrie ceasul, ca acum nu sunt pe stoc. Pai de ce mm mai scrii pe site la ditamai Garmin ca livrezi in 4-7 zile lucratore? Inclusv acum, ceasul figureaza cu livrare in 1-3 zile lucratore.
      Toata treaba mi-a lasat o impresie foarte proasta despre firma asta. Cu siguranta nu voi cumpara ceva de la ei in viitorul apropiat.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus