un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 august 2023

8 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă:

  13 comentarii

 1. “Anul trecut a fost înregistrat cel mai mare număr de români plecați definitiv din țară”

  Deci se vor scumpi locuintele.

    (Citează)

  • Depinde cum se calculeaza numarul de romani plecati definitiv. Mai precis se pot face verificari la politia de frontiera cand a iesit si daca a mai intrat in tara asta odata. Respectiv se poate face la ANAF daca cineva a completat formularul de parasire a rezidentei fiscale din Romania.
   Sunt destul de sigur ca daca s-ar aplica ambele metodologii numarul oamenilor ar fi mai diferit.

     (Citează)

 2. Acu o luna am oprit notificarile emag ptr ca efectiv m-am saturat sa-mi dea zilnic cateva mesaje cu asa zisele reduceri.

    (Citează)

 3. Mazda va introduce ecrane tactile pe mașini!

  Corect ar fi Mazda va reintroduce ecrane tactile pe mașini. Modelul Mazda 3 produs până în 2018 are ecran tactil și aș zice că și modelul CX-5 pentru că e făcut pe platformă de Mazda 3.

    (Citează)

  • CX-60 are ecran tactil. Nu funcționează decât cu CarPlay sau Android Auto, dar capabilitatea există.

     (Citează)

  • Exact, ambele aveau si touchscreen si butoane.

     (Citează)

  • Am facut un test drive cu mazda mx-5. Din pacate in multe privinte m-am simtit ca intr-o masina de 10 ani, bord cu indicatoare mecanice banale plus un ecran mic, ecran navigatie fara touchscreen (cica din motive de siguranta e asa, aham), scaune simple..la 43k eur si 8 luni de astptare mi s-a parut o oferta slaba

     (Citează)

  • Este alegerea japonezilor ca să fie un pic diferiți pe piață.

     (Citează)

 4. Sunt curios dacă la fabrica aia TSMC vor lucra germani sau va fi nevoie de din ce in ce mai mulți romani, sirieni, etc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus