un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 3 august 2023

3 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante trei știri:

Altele:

  7 comentarii

 1. Bezna totala este doar intr-o gaura neagra, sa isi trimita Canon acolo camera.

    (Citează)

  • Poate asteapta sa vina gaura neagra la ei 😃

     (Citează)

  • Asta cu “bezna totala” este un truc de marketing. Scrie si in articol ca poate filma la o luminozitate foarte mica, de doar 0,001 lux, dar nu si in intuneric total.

     (Citează)

 2. Canon mananca rahat, orice senzor capteaza lumina si daca nu e lumina(bezna totala) nu are ce sa capteze.

    (Citează)

 3. Canon: am facut o camera care filmeaza bine pe intuneric*
  Comentatori nwradu: Canon manaca cacat, nu exista asa ceva, ce nenorociti, *uie ciolacu
  Canon: noi am pus *, de ce dracu nu cititi articolul?
  Comentatori nwradu: hotii!!
  Ciolacu: nu marim nicio taxa*

    (Citează)

  • De fapt Canon a spus ca au lansat o camera video cu sensibilitate ultra-inalta. Cei de la Engadget au tradus asta in “camera care filmeaza color in bezna totala”.

     (Citează)

 4. A scazut numarul de autovehicule sh importate. Ca sa scada numarul lor in general trebuie sa iasa de pe piata mai multe decat se importa (not happening)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus