un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 24 august 2023

24 Aug 2023  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Știri din România:

Cele mai importante știri:

 • O sondă indiană a aselenizat cu succes.
 • Spotify introduce unelte pentru podcasteri.
 • Sony anunță PlayStation Portal, “consola” lor de remote playing, plus căști. Costă 200 de dolari.
 • Date despre ultimele minute ale zborului lui Prigojin. After leveling off at 28,000 feet at 15:10 UTC, the aircraft continued in level flight at consistent speed until 15:19 UTC at which point the vertical rate decreases dramatically and the aircraft descends briefly before climbing to a maximum altitude of 30,100 feet before descending back to roughly 27,500 feet. It again climbs, reaching 29,300 feet before leveling off once again. It then descends, with the final data received at 15:20:14 UTC at an altitude of 19,725 feet. Multe schimbări, inclusiv urcări, în doar 2 minute. Probabil știau că sunt urmăriți de alt avion sau de vreun tir AA.

Altele:

Video:

Pe lângă: noua variantă de covid a ajuns și la noi.

Zara va aduce în România și brandul Lefties.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus