un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 august 2023

23 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Video: review-ul la Shadow Gambit este bun. Jocul este unul din lista mea de august.

  13 comentarii

 1. Feed-ul cronologic această opțiune care o aveau acum 15 ani e mare știre acum.

    (Citează)

 2. Eu as incerca luna viitoare sa joc noul Diablo

    (Citează)

 3. In curand Armin o sa faca show si la zilele comunei Brăscăuți (din deal)

    (Citează)

  • Hai sa nu exageram totusi….

     (Citează)

  • Singura exagerare e bula super umflata in care digeii au devenit mari artisti chemati ca headlineri la concerte. Penibil.

     (Citează)

  • Stai să vezi când vor fi chemate niște păpădii să mimeze că dau din gură pe scenă fără să zică nici „miau” în microfon. De fapt…

     (Citează)

  • si-a rarit numarul de gig-uri pe care le are ca sa petreaca mai mult timp cu familia, dar va onora evenimentele care i-au ramas dragi de-a lungul timpului sau in locurile unde s-a simtit bine.
   La Iasi n-a fost niciodata, dar n-a zis nimic ca nu ii mai plac banii :))

     (Citează)

 4. Shadow Gambit pare excelent. O sa il cumpar la primul discount semnificativ. Mi-au placut mult precedentele jocuri de la ei – Shadow Tactics si Desperados 3.

    (Citează)

 5. E destul de bun chiar si in romana Seamless de la Meta…
  M-am jucat putin aici: https://seamless.metademolab.com

  De-abia astept sa implementeze si Google asta direct in Youtube si sa faca podcasturile straine sa aiba direct audio in romana (ca sa le pot recomanda si parintilor sa asculte, momentan cu subtitrare e mai greu…) Am vazut ca deja au inceput niste teste…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus