un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Recenzia de Aur 2023 de la Google a premiat cele mai frumoase castele și cetăți din România

9 Aug 2023  ·

TURISM  ·

8 comentarii

Anul acesta Google nu a mai acordat premiile Recenzia de Aur unor restaurante, cafenele și hoteluri din România, ca în trecut. I am a sad panda.

Au premiat însă cele mai apreciate castele și cetăți din țară, câtă vreme aveau peste 1000 de review-uri și un rating de 4,5 stele.

Câștigătorii pe regiuni sunt:

Am văzut… ăăăă… patru din listă, dintre care două doar pe afară. Poate vă ajuta lista în organizat vreun road-trip prin România. Mie mi se par È›inte bune pentru viitor, când Alice va suporta mai bine drumurile cu viraje.

    8 comentarii

  1. Eu zic ca merita si Castelul Corvinilor din Hunedoara.

      (Citează)

  2. Carei in Maramures? Care-i in Maramures? Baia Mare, Sighet, Cavnic sunt in Maramures. Carei nu-i in Maramures.

      (Citează)

    • Satu Mare de`adreptul :D

        (Citează)

    • Oltenia: Cetatea Medievală a Severinului din Drobeta-Turnu Severin – linkul nu mă duce nicăieri pe Maps.
      Numai mie îmi dă denumirea premiului așa o impresie de ceva ce ar face o firmă din aia de apartament care îți cere 1500 de lei ca să îți dea o plachetă cu numele tău și o diplomă semnată de Gogu Marțalogu, unic asociat al SRL-ului respectiv?

        (Citează)

    • Cred ca doar tie. Ce denumire doreai sa puna cei de la google ?

        (Citează)

    • alunelu: Oltenia: Cetatea Medievală a Severinului din Drobeta-Turnu Severin – linkul nu mă duce nicăieri pe Maps.

      Pe mine mă duce, dar l-am refăcut oricum și actualizat.

        (Citează)

  3. Cetatea Oradea e o paragina totala, mizerie si gunoaie, balarii crescute… mi-e greu sa cred ca parasenia aia a fost votata cu 5 stele. Am fost socata cand am vizitat-o (martie 2023).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus