un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rebel Moon al lui Zack Snyder va fi probabil cea mai mare producție SF a Netflix din 2023

23 Aug 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Rebel Moon este un viitor film scris și regizat de Zack Snyder și care va fi lansat pe Netflix. Pare un SF cu buget mare, iar trailerul arătat zilele trecute la Gamescom are toate elementele unui film impresionant: nave spațiale, decoruri ample, combinație de SF cu fantasy, scene “epice” șamd.

Nici nu știu cu ce să-l compar. Poate cu Dune, dar și cu elemente de Warhammer 40K, Star Wars, 300, Gladiatorul și altele, inclusiv costume de la naziști. Mi se pare și că că regina borgilor din Star Trek revine aici pe corpul unui păianjen mare, dar să trecem peste asta.

Probabil va fi cea mai mare producție Netflix. Filmul va avea două părți. Rebel Moon: Part One – The Child of Fire apare pe 22 decembrie 2023. Partea a doua, Rebel Moon: The Scargiver, va fi lansată pe 19 aprilie 2023.

Să sperăm că va fi bun.

Rezumat:

In a universe controlled by the corrupt government of the Mother World, the moon of Veldt is threatened by the forces of the Imperium, the army of the Mother World controlled by Regent Balisarius. Kora, a former member of the Imperium who seeks redemption for her past in the leadership of the oppressive government, tasks herself to recruit warriors from across the galaxy to make a stand against the Mother World’s forces before they return to the planet. (Wikipedia)

Alt rezumat:

When a peaceful colony on the edge of a galaxy finds itself threatened by the armies of a tyrannical ruling force, Kora (Sofia Boutella), a mysterious stranger living among the villagers, becomes their best hope for survival.

Tasked with finding trained fighters who will unite with her in making an impossible stand against the Mother World, Kora assembles a small band of warriors — outsiders, insurgents, peasants and orphans of war from different worlds who share a common need for redemption and revenge.

As the shadow of an entire Realm bears down on the unlikeliest of moons, a battle over the fate of a galaxy is waged, and in the process, a new army of heroes is formed.

    9 comentarii

  1. Ai vrut să scrii “19 aprilie 2024 ”

      (Citează)

    • Arata blana, pare ca va fi ceva de calitate.

        (Citează)

    • Arată că are efecte speciale ok și nimic mai mult. Un trailer, în general, e făcut să inducă în eroare audiența în privința ordinii secvențelor narative, accentuând simultan părțile spectaculoase ale filmului sau serialului. La cum au fost masacrate producțiile SF&F în ultimii ani în numele unei „abordări moderne”, până nu văd, nu cred. Dacă cineva s-ar lua după trailere ar zice că ”Foundation” sau ”Witcher” (ultimele sezoane, chiar și ”Blood Origin”) sunt ceva de calitate…

        (Citează)

    • Ai dreptate. Cred ca singurul trailer care nu promitea nimic a fost cel pentru Interstellar. Filmul fiind, din pct meu de vedere, o capodopera.

        (Citează)

    • Pentru asta ar fi fost necesar un minim respect față de cei ce citesc.

        (Citează)

  2. Nici nu seamana secventele alea de la inceputul promo-ului cu Gladiator. Deloc.

      (Citează)

  3. Lipsa ta de cultura cinematografica m-ar face pe mine sa intru in pamant de rusine.

    Este atat de clar si de evident bazat pe Cei sapte samurai, dar in spatiu.

    Macar de varianta americana Cei 7 magnifici sa fi auzit si sa o fi mentionat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus