un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prigojin, șeful Wagner care s-a răsculat împotriva lui Putin, era la bordul unui avion prăbușit astăzi

23 Aug 2023  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

N-a durat mult, nu?

Prigojin este dat de agențiile rusești de știri ca fiind pe lista de pasageri a unei aeronave Embraer care s-a prăbușit astăzi undeva la nord de Moscova. Avionul aparținea grupării Wagner și la bord erau 10 persoane, inclusiv Prigojin. Nu sunt supraviețuitori.

Sau, dacă or fi fost, bănuiesc că până la ora aceasta chiar nu mai sunt. Citiți pe Libertatea sau CNN.

FlightRadar24 a pierdut avionul brusc din tracking-ul lor pe când era la 28.000 de picioare. Poate s-a ciocnit cu o rachetă Buk care era din întâmplare în zonă.

Dacă este adevărat și se confirmă informația, mă pot întreba pe bune dacă Prigojin chiar se aștepta să scape. Eventual să se retragă undeva în pace, fără poloniu în ceai sau o alunecare pe gheața din balcon.

Acum cine știe, poate chiar s-a retras. Poate că oficial este mort și în realitate are fața modificată și acum se relaxează în Fiji. Dar nu sună verosimil, nu?

Acestea ar putea fi clipul filmat de cineva:

    7 comentarii

  1. Mort. Sau în Fiji. O a treia variantă ar fi și că i-a fost înscenată moartea cu alte scopuri. De exemplu, acum Wagner devine o organizație „oficial” de capul ei, care, mai nou, are la dispoziție jucării nucleare în Belarus. Sună nițel a măgărie model moscovit.

    Personal sper că s-a făcut praf cu avionul, dar vom trăi și vom vedea ( probabil) .

      (Citează)

    • De fapt Prigojin e in baza secreta de pe partea intuncata a Lunii. De aia nici nu au putut sa aselenizeze rusii acum cateva zile, ca era aglomerat si baiatul care ghideaza in parcare era plecat dupa tigari.

        (Citează)

    • confirm, l-am vazut aseara

        (Citează)

  2. Ori “s-a sinucis cu un topor in cap” ori e un mod convenabil de a disparea.

      (Citează)

  3. Degeaba stai departe de ferestre dacă te urci în avion…

      (Citează)

  4. ” nu suna verosimil””
    Hai ca esti amuzant.
    In schimb e verosimil sa crezi ce iti spune Putin? Cand, ce convenabil, tot ceea ce ai sunt niste schelete carbonizate?
    Urate vremuri traim, cu asa mafioti la conducerea unui popor de 140 milioane.

      (Citează)

  5. Oh no…. Anyway

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus