un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un bloc înghesuit în altul vizavi de Sala Palatului

1 Aug 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Vizavi de Sala Palatului este un bloc cu coloane la parter. Dacă treci în spatele lui printr-unul din gangurile de acolo… dai de alt bloc, mai vechi. Acest bloc mai vechi se intersectează la unghi ascuțit cu blocul mai nou.

Acesta mai nou, cum îi zic eu, construit în comunism, nu are nici o noimă. Sunt în spate locatari al căror balcon este cel din fotografiile de mai jos: practic unit cu blocul nou sau la 2 metri de acesta, mereu fără lumină naturală în casă, întotdeauna “apropiați” de vecinii lor.

    10 comentarii

  1. Ce a vrut sa spuna autorul?

      (Citează)

  2. Dacă te uiți cu atenție în blocul “comunist”, în secțiunea din fața celui interbelic, nu exista niciun apartament ci doar balcoane. Este soluția găsită atinci pt un front continu către sala Palatului fără demolare.
    Și parcă tot e o soluție mai bună decât mizeriile practice in 99% din construcțiile contemporane din București.

      (Citează)

  3. ai dat enter prea devreme si s-a trimis mesajul inca in lucru?

      (Citează)

  4. Din cate stiu, acel bloc a fost facut acolo ca sa nu fie gasit prea usor. Bloc de securisti sau ceva de genul. Adica cine cauta securistul X, va merge la blocul din fata si va realiza ca nu exista usa respectiva, desi adresa e buna.
    Sigur apare istoria lui undeva pe un site de profil. Sper ca te-am iluminat Radu…desi oricum nu citesti commurile.

      (Citează)

  5. Cel mai probabil urma demolarea acelor blocuri interbelice.

      (Citează)

  6. Auch, fesu alande iarna ? De cand astepti ? E foame rau ?

      (Citează)

  7. Practic orice residentz unde 3 camere sar de 150k.

      (Citează)

  8. “Dă-ne si concluzie, că noi nu suntem în stare…”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus