un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 iulie 2023

5 Jul 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

 

Pe lângă: whisky ediția specială Jameson x Dickies.

Iată un clip cu câteva tehnologii noi și interesante, inclusiv LED-urile de pe Nothing Phone 2:

  5 comentarii

 1. La Threads trebuie sa le mai dai o probă de ADN și cam atât, in rest aplicația cere toate detaliile posibile aflate in telefonul tău. Dacă nu ma înșel EU a venit deja cu ghilotina pentru ei.

    (Citează)

 2. apropos de jameson, pernod ricard, ownerii brandului, inca il exporta in rusia.

    (Citează)

 3. oooooo leduri cu o forma schimbata un pic, care se aprind frumos pe un nou telefon. Sper sa aiba si altceva in afara de asta, ca pretentiile sunt mari pentru un telefon ce se doreste a fi disruptiv.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus