un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noua Toyota CH-R arată super

28 Jun 2023  ·

AUTO  ·

20 comentarii

Acum mulți ani, înainte să iau Jeep-ul, voiam o Toyota CH-R. Mi se părea o mașină superbă ca aspect. Le-a ieșit bine de tot.

Nu mai știu de ce n-am luat-o. Nu aveau versiune 4×4 sau cea hibridă nu era și 4×4, nu mai știu. Dar mi-a plăcut mereu mașina.

Iasi4u are fotografii cu noua generație și arată și mai bine! Design-ul le-a ieșit tot futurist și atrage la fel de bine privirea. Partea din față zici că-i de la Lamborghini Urus (sau Prius-ul nou). Toyota pare să ducă și mai departe vopseaua în două nuanțe. Alte mașini au plafonul sau, în fine, o suprafață mai mică vopsită cu o altă nuanță, dar noul CH-R bagă tare pe acea săgeată orientată invers.

 

Toyota încă poate, ba chiar aș spune că este pe val. Văd tot mai multe Corolla și alte SUV-uri de-ale lor prin oraș.

    20 comentarii

  1. Nu se compara cuTuscon la dotări /preț

      (Citează)

    • Am mers cu un chr, pe post de pasager. In spate. Cea mai de kkt masina pe partea de confort. In afara de sofer, ailalti stau ca-n cușcă. La fel e si juke de la nissan (una d-asta am condus, iar in spate mai incapea doar elastic man). Masini bune ptr pustoaice/pustani nu prea inalte/inalti.

        (Citează)

  2. Acum multi ani, inainte sa conduc ceea ce eu consider cea mai misto masina de saraci, am primit un C-HR cand am inchiriat o masina cateva zile. Pe vremea aia, cand nu aveam masina personala, C-HR mi s-a parut o masina de rahat , aproape la fel de proasta ca un Renault.

      (Citează)

  3. Nerecomandat celor care sufera de claustrofobie..

      (Citează)

  4. In USA, CHR a iesit pe primul loc la japoneze pe care clientii nu le-ar mai cumpara inca o data. Aceleratie de cacao, antifonare proasta, loc in spate foarte prost si geamurile alea de sicriu etc.

      (Citează)

  5. Zici ca e masina lui Mr Miyagi.

      (Citează)

  6. am eu una, merge bine, comsuma putin, nu a avut nici o problema, nici o piesa schimbata 180k km, are spatiu in spate si chiar e foarte ok ca nu bate lumina deranjant, am mers si in spate, dar poti vedea normal pe geam, as cumpara-o din nou, in rest chestie de gusturi si figuri de passat la mana a doua, am avut si din ala.

      (Citează)

    • pai nu bate lumina in spate pentru ca geamurile sunt cat alea de la submarinu’ titan

        (Citează)

    • Boss, am depasit si noi faza de passat sh, acum suntem la CX5 nou, din astea…dupa posibilitati, famelie mare, renumeratie mica…dupa buget.

        (Citează)

    • Singura întrebare e de ce să mergi 180k km cu aia? Vrei să te pedepsești, ai pierdut un pariu nasol?

        (Citează)

  7. Probabil ca inainte sa ai copil era o optiune decenta, dar acum nu cred ca ti se mai pare OK spatiul in spate si volumul portbagajului.

      (Citează)

  8. e mica rau si are materiale slabe la interior

      (Citează)

  9. Am mers cu toyota auris break, la 100kmph ma simteam de parca mergeam pe jos pe marginea drumului, iar motorul ala de 1.8 huruie ca la formula 1 si accelereaza ca barca cu panze.

      (Citează)

    • Auris nu se mai fabrica de ani, pe langa asta vorbim de o masina proiectata in 2010-2012?

        (Citează)

    • Se fabrica, eu am Auris hibrid din 2016.
      In Europa pana in 2020 se se munea Auris iar in US Corolla hatchback. Acum se numeste si in Europa Corolla

        (Citează)

    • Andrei:
      Am mers cu toyota auris break, la 100kmph ma simteam de parca mergeam pe jos pe marginea drumului, iar motorul ala de 1.8 huruie ca la formula 1 si accelereaza ca barca cu panze.

      Eu am Auris hibrid 2016 hatchback si pot sa zic ca acceleratia e foarte buna, poate esti tu obisnuit cu automate DSG in trepte , toyota are CVT , conica, fara trepte deci doar accelereaza fara sa simti mare lucru, da e plictisitoare dar la 130 chiar nu vad problemele expuse de tine

        (Citează)

  10. Vedeti ca la generatiile mai noi au mai umblat la partea de antifonare/acceleratie etc. Eu am optat initial intre CHR si Corolla sedan, am ramas pe sedan si am prins varianta 2023 si chiar daca nu pare e diferenta fata de 2022, nu la exterior cat e la interior si pe sub capota. Legat de CHR fac pariu ca e diferenta de destul de mare intre cel vechi si cel nou si nu doar la pret.

    Este mica, la fel si yaris cross, buna pentru pusti, doamne sau sot si sotie dupa ce pleaca copiii de acasa sau refuza sa mai mearga cu voi in vacante.

      (Citează)

  11. Pun pariu ca majoritatea din cei care critica nu au nici macar masina da asta e nasoala :))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus