un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune jocuri prezentate la Summer Game Fest

17 Jun 2023  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

A avut loc Summer Game Fest, care a rămas cam cel mai mare eveniment de jocuri după anularea E3. M-am uitat online la multe trailere interesante de jocuri viitoare, inclusiv un material foarte in-depth despre Starfield, un RPG cu sute de planete și nave și quest-uri, iar materialul în sine m-a făcut să privesc mai optimist jocul.

Ca de obicei, este sâmbătă și poate aveți timp să priviți trailerele care mi-au atras mie atenția de acolo. Să începem cu Avatar: Frontiers of Pandora. Ubisoft face un Farcry în universul Avatar. Din ce se vede în prezentare, ai teritorii pe hartă, dușmanii au din loc în loc forturi ce pot fi distruse prin stealth sau atac direct, culegi resurse pentru crafting și înveți diverse skilluri. Probabil ai și pasăre sau dronă cu care să vezi dușmanii de sus și să le dai tag.

Star Wars: Outlaws pare mult mai interesant pentru mine. Are loc undeva pe la marginea imperiului, ceva inspirat mai degrabă de universul mafiot din Solo. e acesta l-aș juca:

Assassin’s Creed Mirage a arătat un gameplay suprirnzător de apropiat de primele două jocuri din serie, de acum multă vreme. Îmi place:

Remake-ul Final Fantasy 7 continuă cu Rebirth. Tifa era moartă?!?!?

Cities Skylines 2 are un trailer nou. Am jucat primul joc o vreme, este cel mai bun city builder ever, în special cu câteva mod-uri care ajută la reglarea traficului și semafoarelor. Sequel-ul pare more of the same, dar cu grafică îmbunătățită și parcă mai multe construcții verticale. Will play!

Lords of the Fallen a mai arătat imagini. Mi se pare un joc apropiat de Elden Ring, dar cu twistul că aici sunt două lumi, cum ar fi cea vie și cea moartă, iar personajul principal poate trece dintr-una în alta. Mai are și o lampă cu care vede lumea cealaltă, ceea ce probabil va duce la niște puzzle-uri bune. Se lansează în 13 octombrie.

STARFIELD

Starfield ar merita propriul său articol, fiind un joc atât de amplu și de ambițios încât sper să le iasă bine pentru că ar merita după atâta muncă. Se promit sute de planete, de nave, de quest-uri secundare.

Starfield este o îmbinare între No Man’s Sky, Mass Effect, Star Citizen și alte jocuri. Clipul de mai jos explică bine totul, iar apoi este un alt clip, unul in-depth în care producătorii vorbesc despre diverse aspecte legate de poveste, arme, customizare și altele. Vi-l recomand și pe acela, este posibil să vă convingă că vreți acest joc.

Din păcate, succesul său este imprevizibil de acum. Lumile generate cu algoritmi de generare nu ies mereu bine. Dacă jocul este repetitiv sau nu are o progresie care să te țină mereu în priză sau greșește oricare dintre factorii ce pot fi un deal-breaker într-un joc de o astfel de amploare, nu va fi ok. Sper să le iasă bine pentru că am mare poftă de un astfel de univers complex.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus