un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am văzut noua Tesla Model Y în culoare Midnight Cherry și viitoare clădire de service Tesla România

24 May 2023  ·

AUTO  ·

13 comentarii

Tesla Model Y vine acum și într-o culoare nouă, numită Midnight Cherry Red. Este una expusă la reprezentanța Tesla de la DAB Auto, pe Splaiul Unirii. Costă 3.200 de euro în plus vopseaua aceasta și este disponibilă doar pentru Long Range și Performance, nu și Standard.

Mi s-a părut foarte închisă la culoare. Se vede roșiatică doar în lumină, în soare, în rest este mai greu de reperat culoarea ei. De la distanță, probabil mulți vor spune cenușie. Numele este bun, însă, chiar seamănă cu o cireașă coaptă.

Oamenii de la Jeep mi-au spus și că noua clădire care se construiește acolo va fi utilizată de Tesla. Până acum Tesla închiria câteva elevatoare pentru service la DAB Auto. La câte au vândut, probabil vor să extindă spațiul cu unul al lor. Clădirea era aproape gata, se lucra la finisaje.

Probabil acolo va fi și reprezentanța Tesla. Momentan este în clădirea din față, vreo 3 birouri, unde se agită foarte mulți oameni pentru a se interesa de Rabla Plus, achiziție, testdrive și ce se mai poate face.

    13 comentarii

  1. Vezi ca cenusiu este o culoare din zona negru-gri, nu rosie cum e visiniul. Cenusiu nu e visiniu. E ca cenusa, neagra, gri.

      (Citează)

    • asta zicea si el, ca de la distanta se vede neagra-gri daca nu bate soarele

        (Citează)

    • Era imposibil ca primul comentariu să nu încerce să-l corecteze pe Radu, că el e prost și nu știe lucruri. De unde plm adunați atâta frustrare? Octave, este că ai vrea și tu o Tesla d-asta, dar nu ești lăsat nici măcar să intri în showroom, că te miros ăia că nu-ți permiți?

        (Citează)

    • @Octav: îmi cer scuze că nu ai înțeles ce-am zis.

        (Citează)

  2. Am facut si eu un test drive, cu masina unui cunoscut model 3 LR…mi-am dat comanda de cupra formentor :)). Nu e pentru orice interiorul ala de la Tesla….

      (Citează)

    • Nu e pentru oricine, ai dreptate, dar nici formentor nu te dă pe spate la interior, totul tine de gusturi. Dacă ție îți place, aia contează 🙂

        (Citează)

  3. A ta cand soseste, Radule?

      (Citează)

  4. speedy.gonzales

    25/05/2023 la 8:45 AM

    Dr Love:
    Stai intai sa gaseasca un prelungitor pana laetajul 4.

    Pai Matilda vrea casa, ca de aia a bagat articolul cu locuitul la casa vs la bloc
    Doar nu credeati ca articolul a fost scris la dorinta lui Radu

      (Citează)

  5. vișină putredă :))))

      (Citează)

  6. Ciuby:
    Era imposibil ca primul comentariu să nu încerce să-l corecteze pe Radu, că el e prost și nu știe lucruri. De unde plm adunați atâta frustrare? Octave, este că ai vrea și tu o Tesla d-asta, dar nu ești lăsat nici măcar să intri în showroom, că te miros ăia că nu-ți permiți?

    Oribil comentariu… Tu vezi viața ca pe o manea. Invidia, dușmanii 😂 De unde până unde frustrare?
    Omul se referă strict la culoare, și niciodată, dar niciodată nu poți zice de o culoare gen vișiniu, dark red etc. că poate fi percepută de la distanță ca gri sau negru, decât dacă are o tonă de noroi pe ea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus