un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocul Death Stranding este gratuit pe Epic Store

24 May 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Cu ocazia Mega-Sale pe Epic Store, unul dintre jocurile oferite gratuit este Death Stranding varianta de PC. Jocul original a fost lansat pe final de 2019, iar varianta de PC mult mai recent. Posibil să mai fi fost dat gratuit pe Epic, dar dacă nu l-ați luat până acum, nu-l ratați cu această ocazie.

Death Stranding are loc într-un scenariu apocaliptic imaginat de Hideo Kojima. Omenirea a fost practic distrusă de fenomene paranormale, de creaturi care apar prin teritoriu și schimbă peisajul. Supraviețuitorii trăiesc în câteva orașe. Tu joci rolul lui Sam Bridges, curier Sameday între astfel de orașe și care ajunge să descopere, evident, o intrigă mai mare decât se aștepta.

Jocul a uimit de la început prin povestea sa neobișnuită și imaginația de care a dat dovadă. A fost bine primit. Acum este disponibil gratuit până pe 25 mai.

    5 comentarii

  1. Ce e mizeria asta, walking simulator? Ca vad ca nu se întâmplă nimic. Cu ce si pe cine a uimit jocul ăsta?

      (Citează)

    • Nu e chiar walking simulator, ca mai gasesti si alte moduri de deplasare, e mai mult un delivery simulator 😀
      Are si lupte totusi, cu oameni si spirite si o poveste interesanta, dar totusi cu final cam dezamagitor pentru mine.

        (Citează)

  2. @Coco: nu risca să afli nici măcar gratis, dă-i ignore!

      (Citează)

    • Am pierdut cateva minute bune uitându-mă la câteva filmulețe cu gameplay ul jocului. Am aflat ca nu e genul meu, nu as pierde ore sa merg pe dealuri. Dar gg ca ai pus articolul, se găsesc iubitori al genului ăsta. Cum zic aia de la mobexpert: suntem cu toții diferiți. Din fericire!

        (Citează)

  3. Aia e, nu l-am prins, a fost până ieri oferta… Oricum, cred că am 200+ jocuri în bibliotecă Epic, vreo 99% din alea neapucand să le incerc, măcar, deci… Toate moca.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus