un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă o rundă de jocuri bune de Playstation pentru lunile viitoare (trailerele care mi-au plăcut mie)

27 May 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Dacă te iei după trailerele de jocuri, îți vine să te joci continuu. Noroc că în practică unele jocuri nu ies toate bine, cum s-a întâmplat cu Forspoken sau mai ales cu Redfall.

Se văd în clipurile de mai jos și trenduri. Multe jocuri fantasy de acțiune, magie, săbii. Forspoken pare să fi deschis o modă (deși Square Enix a pariat acolo pe niște elemente young adult care nu le-au ieșit bine) ce va continua cu Atlas Fallen, Lords of the Fallen, Phantom Blade 0, Immortals of Aveum, Talos Principle 2, Dragon’s Dogma 2 și altele.

Întâi, însă, Spider-Man 2, cu lansare la finalul acestui an, care promite acțiune excelentă. Avem doi oameni-păianjen, dintre care Parker pare combinat cu Venom:

Assassin’s Creed Mirage a fost confirmat deja pentru 12 octombrie. Jocul îl are ca personaj principal pe Basim în orașul Bagdad:

Phantom Blade 0 combină lumea samurailor cu accente supranaturale. Luptele cu săbii par bine animate. Oare îi costa în plus dacă introduceau și culoare mai multă în joc?

Helldivers 2 este un Starship Troopers cu alt nume. Dușmanii sunt aceiași, soldații care fac desantul cu pods sunt aceiași, chiar și introducerea cheesy. Nu știu însă de ce au capă, dar na, așa o fi moda:

Lords of the Fallen arată gameplay din joc. Jocul acesta mă entuziasmează mult pentru că are același vibe ca și Elden Ring și din ce am înțeles promite două luni între care personajul poate trece, cea normală și cea “fallen”:

Immortals of Aveum este mai jos. Pe mine mă obosește cât de mult dă din mâini pe ecran personajul principal și câte vrăji schimbă acolo. Treburile acestea de obicei arată bine în trailere, dar în practică s-ar putea să nu le iasă un gameplay la fel de fluent. În plus, exprimări precum “the jury’s still out on that one” într-un joc fantasy parcă strică impresia artistică:

Talos Principle 2 este continuarea unui joc excelent. Poate un soi de Myst modern, jocul fiind de fapt unul cu diverse puzzle-uri de rezolvat.

Towers of Aghasba este un builder game cu elemente action-adventure. Ar putea fi interesant. Mie mi-a plăcut mereu seria Settlers, dar nu știu dacă acesta are și astfel de elemente în el:

Lord of the Rings: Gollum a fost lansat. Nu știu însă de ce l-ar juca cineva. Gollum nu mi se pare un personaj atrăgător.

Și la final avem Cat Quest: Pirates of Purribean, care pur și simplu arată amuzant și cute:

Warhammer 40.000: Speed Freeks este un joc de PC, dar îl pun tot aici. Free-to-play car combat cu personaje din universul Warhammer. Poate fi entertaining:

    4 comentarii

  1. Si cel mai bun dintre toate :Alan wake 2

      (Citează)

  2. dintre toate de mai sus mai este si Alan Wake 2

    https://www.youtube.com/watch?v=q0vNoRhuV_I

      (Citează)

  3. N-am jucat Alan Wake și nu știu mai nimic despre el, de asta nu a intrat pe radarul personal.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus