un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cafeaua de specialitate Mabo se găsește acum și la eMAG

2 May 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Mabo este una dintre cele mai bune cafenele din București. Nu mă refer la localul în sine, care este modern și frumos și de asta am și fost atât de des în ultimul an acolo, dar cafeaua este excelentă. Bogdan Georgescu a fost vice-campion mondial la prăjit cafeaua și, long-story short, de câte ori am băut cafea de la Mabo la ei sau acasă, mi-au plăcut toate aromele pe care le scoate în evidență, chiar și în cappuccino.

Anyway, mai nou am văzut că au început să vândă și prin eMAG (cu Genius chiar), nu doar prin site-ul mabo.coffee. Cafeaua lor Columbia Finca Buenavista costă 50 de lei la eMAG și, dacă se păstrează așa, va deveni noua mea cafea de zi cu zi. Am comandat două pungi cu livrare la easybox.

Până acum luam una mai ieftină de la Claro Cafe, o Peru Cajamarca la care prețul a ajuns la 42,5 lei per pungă. Nu este cea mai bună de acolo, dar este ieftină între cafele de specialitate. Needless to say, o să dau cu bucurie 8 lei în plus pe cea de la Mabo, mai ales că intervine următorul avantaj: Mabo ca seller în eMAG este în programul Genius, deci livrarea este gratuită la easybox.

Acum, sunt șanse mari să nu se păstreze la 50 de lei. Scrie undeva mic în pagină că ar fi preț special de Crazy Days, care ține până pe 3 mai inclusiv. Voi vedea cât costă după ce se termină Crazy Days, dar chiar și așa, cu transport gratuit prin Genius la easybox ies mai bine.

Aceeași cafea costă 56 lei pe site-ul Mabo. Transport gratuit începând cu 200 de lei. Nu cumpăr niciodată mai mult de 2 pungi, deci ar trebui să plătesc 20 de lei transportul prin curier sau 15 lei la easybox pe site-ul lor. Prin eMAG cu Genius am transport gratuit.

Mabo are multe alte cafele listate pe eMAG. Ar mai fi de remarcat una numită Mabo Rio Itaipu pentru espressoare automate, care costă 71 de lei pentru 500 de grame. N-am băut niciodată din ea, dar prețul pare foarte bun și aș încerca-o în viitor. O găsiți și pe site-ul Mabo, dacă vreți să comandați de acolo.

    9 comentarii

  1. MABO vinde pe emag, chiar si Genius, cel putin din decembrie anul trecut, cand am dat eu comanda.
    Claro sunt mai ieftini, dar si calitatea e mai slaba.
    M-as bucura sa intre si Sloane in Emag

      (Citează)

  2. Banuiesc ca trebuie sa ai si aparatura (rasnita/espressor) mai scumpa pentru a iesi ceva bun, nu? Eu am un Delonghi la 700 lei si nu am rasnita. Ma gandesc ca daca iau nu voi observa mare diferenta comparativ cu Lavazza pe care o folosesc acum.

      (Citează)

    • nu merita in cazul tau fara rasnita

        (Citează)

    • Madalin, ia linistit si incearca, nu iti trebuie echipamente cuantice sa te bucuri de o cafea de calitate. Si da, esti capabil sa simti diferenta intre o cafea nasoala si una buna rasnita la un heinner de 70 de lei. (HCG-150SS de exemplu). Ai nevoie de cateva incercari sa nimeresti granulatia corespunzatoare, recomand o masura fixa de boabe si un stopwatch la inceput.

        (Citează)

  3. Pretul de 201 lei/ kg este foarte avantajos, ce sa mai discutam

    Dar ai grija ca laptele pt cafeaua asta s-ar putea sa fie scump, apropo de un articol anterior.

      (Citează)

  4. Cafea de specialitate ca sa ce? Iti imaginezi ca nu isi are sensul atat timp cat o amesteci cu lapte.

      (Citează)

  5. Cafea de specialitate foarte buna poti gasi la preturi mult mai mici per kg la multe alte prajitorii din tara, iar la marea majoritate daca cumperi cel putin 1kg primesti transport gratuit. Ma refer aici in special la Yume din Cluj, Dropshot din Bucuresti

      (Citează)

    • Daca si Dropshot a ajuns cafea de specialitate….sa ma scuzi, dar este la ani lumina de Mabo. Eu recomand Friedhats de la Zissou – fie la Eroilor, fie aproape de Foisor. Este de departe cea mai buna cafea din Bucuresti, dupa care as pune Sloane si Mabo. Evident, parerile sunt subiective :-)

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus