un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai populare restaurante din platforma Bolt Food, ediția 2023

15 May 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Poate vreți câteva idei privind localuri de unde să comandați mâncare. Bolt Food a mai lansat o listă cu restaurante populare în aplicația lor. Poate vă folosește.

Le-au dat sub formă de premii, pe categorii numite de ei:

  • Loved by Locals – restaurantul cu cel mai mare rating – French Revolution
  • Rising Star – restaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurt – Le Bab Fried Chicken
  • Treat Yourself – fine dining – MAT Restaurant
  • The King of Comfort Food – restaurant local sau cu specific tradițional, care a reușit să aducă produse noi pe piață – Supa Dupa
  • Lunchtime Favourite – restaurantul preferat pentru masa de prânz – Burger King
  • Midnight Munchies – mâncare delicioasă pentru miezul nopții – Dristor Doner
  • Never Gonna Give You Up – restaurantul la care revii din nou și din nou – Pep & Pepper
  • Verified Vegan – dedicat preparatelor vegane – Avocadoo
  • Best Value For Money – mâncare bună la prețuri accesibile – La Plăcinte
  • Early Bird – mic-dejun pentru o zi grozavă – J’ai Bistrot

(Au anunțat câteva și din Cluj-Napoca, unde sunt, în ordine, Cimbru, Il Forno, Marhaba Lebanese, Rosa și London Brothers.)

French Revolution nu mă mir că este în top, fac ecleruri excelente, dar nu știu de ce-l numesc “restaurant”. Fac doar ecleruri. Unele scumpe, dar foarte bune. Faptul că cineva i-a zis “restaurant” în comunicat deja mă face să cred ca n-au analizat prea bine lucrurile când au alcătuit topul.

La Le Bab Fried Chicken am mâncat recent în Piața Amzei, a fost bun, o să scriu separat despre asta.

La MAT am fost acum mulți ani o singură dată. Fac tacos după rețete inedite, au fost buni, scumpi. Problema mea era că porția includea trei tacos identici (poate acum este altfel) și deci merită să mergi în grup mare ca să poți împărți și gusta din mai multe feluri.

N-am mâncat niciodată la Supa Dupa, dar meniul pare interesant. Eu sunt însă genul care preferă o supă mai tradițională.

Really, Burger King la masa de prânz? Nu că am ceva cu ei, mănânc cu poftă de acolo, dar nu credeam că atât de mulți i-ar alege pentru prânz, când “meniul zilei” pare mai atractiv.

Shaorma de la Dristor Doner am în stânga mea în timp ce scriu acest articol. Eu, însă, am luat-o în mijlocul zilei.

La Pep & Pepper am mâncat o singură dată într-un mall. Mai degrabă din toată lista mă așteptam ca acesta să ia premiul pentru “masa de prânz”.

Nu știam că La Plăcinte mai există. Credeam că s-au închis toate.

La J’Ai Bistrot am fost o singură dată acum mulți ani. Părea ok. Probabil vom mai merge cu Alice, să facem grup mare de copii ca să se joace pe acolo la ei în curte.

Comenzile mele de mâncare au plecat prin Tazz în ultimul an (Genius and all), dar în principiu gravităm în jurul unor localuri de la care mâncăm mereu bine: Gattini pentru paste, Zest Pizza, Toan’s pentru supa pho bo, Ciorbe și Plăcinte, Poke House, Dristor Doner Tineretului, McDonald’s.

    10 comentarii

  1. Le Bab chiar merita. Sandwich-ul cu pui Korean e incredibil de bun.

      (Citează)

  2. Zest face pizze bune, dar prefer sa ma orientez catre altii gen mamitzza sau chiar happy pizza (cu comanda de la ei direct), decat sa ii dau bani lui garcea.

      (Citează)

  3. Am fost la MAT saptamana trecuta. Foarte bun, foarte scump. In continuare au 3 tacos la fel la portie, dar e cumva normal, daca vine un om singur nu te apuci sa-i gatesti 2 creveti, 3 cubulete de vita si 15 grame de berbecut ca sa faci o portie.
    Nu inteleg totusi incadrarea la fine dining, sunt tacos, mananci cu mana ffs

    J’ai Bistrot e foarte ok, dar cu copii mai mari care pricep ca nu trebuie sa manance nisipul ala din litiera intregului cartier (da, stiu ca Radu a fost ironic)

    Pep&Pepper sunt okish cand esuezi intr-un food court si nu vrei chiar junk, dar am comandat o data acasa si m-au furat grav (~30%) la gramaj. Avocadoo sunt tot pe acolo (mai putin partea cu gramajul)

    La placinte mai exista cateva, dar localurile sunt triste rau de ani buni. Servire inceata si haotica, mancare proasta in afara de placinte.

    Burger King mi se pare sub McD, merge daca n-ai de ales. French Revolution trebuie interzisi :)

    Din toata lista aia am ramas cu Supa Dupa, de incercat.

      (Citează)

    • Supa dupa sunt okish, supele destul de scumpe, ce vezi in meniu sunt cantitățile cele mai mici, pt cantități normale mai pui 4-6 lei

      Pep and pepper sunt buni dar cantitățile sunt penibile, m-am certat de multe ori cu ei. Meniurile sunt de copii, au cam 70-80g de carne acolo. Pt 35-40 lei nu merita.

      La plăcinte au mărit preturile și au scăzut cantitatea.

        (Citează)

  4. Claudiu:
    Le Bab chiar merita. Sandwich-ul cu pui Korean e incredibil de bun.

    L-am incercat pentru prima data in pandemie in perioada de lockdown si era, de departe, cel mai bun sandwich cu pui din Bucuresti la momentul respectiv. Calitatea a scazut gradual de atunci insa, chiar ieri am comandat si parca nu mai este la fel…

      (Citează)

  5. La Placinte sper sa se desfiinteze cat mai curand. Probabil ca mai exista doar ca sa spele banii rusilor. Chiar si inainte de a fi “cedata” unui cetatean rus, faceau propaganda rusa revizionista in legatura cu istoria Republicii Moldova. Este o dezamagire ca aceasta afacere perdea de fum inca mai exista si este promovata.

      (Citează)

    • Eu nu inteleg cum i-au incadrat la categoria “Best Value For Money”. Adica preturile nu sunt mai mici decat la restaurante similare si mai au si niste review-uri mai proaste (nu au totul de 5 stele).

        (Citează)

    • Andrei G:
      Eu nu inteleg cum i-au incadrat la categoria “Best Value For Money”. Adica preturile nu sunt mai mici decat la restaurante similare si mai au si niste review-uri mai proaste (nu au totul de 5 stele).

      Sa intrebe cineva la Bolt Food cat e taxa sa apari in top.

        (Citează)

  6. Si eu am tazz cu genius dar asta nu înseamnă ca o sa comand doar de la ei cand pe bolt, alta aplicație sau chiar site-ul restaurantului este mai ieftin. Poti încadra McDonalds in lista “mancam mereu bine”?

      (Citează)

  7. N-as recomanda zona Amzei pentru luat masa in oras, este incredibil de zgomotoasa si mizerabila, mai ales pe weekend.

    Dar pentru acasa, Le Bab este sublim! comand de la ei aproape zilnic

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus