un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 27 aprilie 2023

27 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

 

  11 comentarii

 1. Mai există tren București – Giurgiu?

    (Citează)

 2. O Disney, intra in conflicte politice si apoi se miră când primeste un raspuns din partea politicului.
  Au vrut sa arata cat de progresisti sunt, o vor face prin pierderi financiare, nu doar declaratii de presă.
  Pe canalele Dinsey de la noi doar Bluey este interesat, restul sunt de neurmarit.

    (Citează)

 3. Cateva lucruri despre aplicatia Phone Link pe Android:
  1. vine preinstalata pe telefoanele Samsung si nu o poti dezinstala.
  2. ca sa o faci sa functioneze, trebuie sa dai manual tot felul de permisiuni ascunse. Android-ul o blocheaza default, desi vine preinstalata.
  3. Este foarte slow pe PC, un lag care o face aproape neutilizabila.

    (Citează)

 4. Si ce e stirea ca Elon Musk si-a facut/luat nu stiu ce user? E platforma lui face ce vrea cu ea.

    (Citează)

 5. Nimic despre faptul ca achizitia Activision Blizzard de catre Microsoft a primit aviz negativ de la autoritatea de reglementare din UK? Urmeaza contestatii.

  Motivul insa mi s-a parut ciudat. Problema nu era console market (asa cum se agita Sony sa para) ci partea de Cloud Gaming, unde sunt temeri ca Microsoft se indreapta spre un monopol. In principiu, au picat de prosti Microsoft pentru ca Google a decis sa inchida Stadia.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus