un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 17 martie 2023

17 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

    20 comentarii

  1. La Vodafone am trimis alaltăieri eu un mesaj nervos, că nu le merge niciodată aplicația vieții, de-aia pleacă omul ăla. Hai, frate, n-o lua chiar așa!

      (Citează)

  2. Vodafonu vietii taman m a anuntat prin sms, ca in mod unilateral a hotarat ca unul din abonamente sa sara de la 4 euro la 6 euro, incepand cu aprilie.
    Dupa cateva apeluri stresante in care andreea imi spunea verzi si uscate sau ma trimetea la tobi (cum, nu stiti cine e tobi?), am reusit sa plasez o “petitie”, cu promisiunea ca voi fi sunat inapoi in max 2 zile lucratoare. Asta era vinerea trecuta. Inca astept.

      (Citează)

    • A dat ceo-ul ultimul tun cu abonamentul tau si apoi a plecat.

      Nu exista stire despre Orange/Vodafone/Telekom la care sa nu apara niste … neica-nimeni sa se planga ca le-a crescut abonamentul de la 4 la 6 euro sau ca odata cand vorbeau cu Maricica li s-a intrerupt apelul si vor despagubiri

        (Citează)

    • Si nu exista sa nu postezi ceva despre o nemultumire a ta si sa nu apara un pielea pielii, care sa te certe ptr ca ai tupeu sa te vaiti. Desi pa el el nu-l impacteaza cu nimic, simte totusi nevoia sa iasa in fata ca moțu la….basca.

        (Citează)

    • Si mereu aceeasi piele.

        (Citează)

  3. Vodafone sucks ! De 3 zile sun pt o optiune de roming in SUA si nu au decat una, cu contract pe 12/24 luni ce costa 50 Euro + TVA si contine: 150 minute efectuate, 150 minute primite si 150 MB…. 50 Euro…

      (Citează)

    • Păi vrei să facă alta special pentru tine sau de ce îi suni?

      Vezi pe site-urile operatorilor americani opțiuni de eSIM. Activezi un eSIM și gata. Sau vezi la Digi, au roaming în SUA la preț normal. Sau aveau acum 4 ani oricum.

        (Citează)

    • @eBogdan, cum spune si Radu, aici nu ai dreptate. Astea sunt conditiile contractuale si tu poti alege sa le accepti sau sa cauti in alta parte, la alt furnizor. Degeaba ii suni 3 zile la rand, fiindca agentul ala din Call Center cu care discuti nu are acces sa modifice oferta companiei.

        (Citează)

    • De 3 zile de cand suni era gata portarea.

        (Citează)

  4. Mi se pare relevant de mentionat si anuntul lansarii Microsoft 365 Copilot.

      (Citează)

  5. Daca VW intr-adevar lanseaza ID.2 la pretul si specificatiile promise, asta ar trebui sa insemne iesirea de pe piata a Dacia Spring. Adica avem o jucarie la 21.000 euro fata de o masina mai spatioasa cu o autonomie dubla la 25.000 euro.

      (Citează)

    • Sunt zvonuri si despre un ID.1 care ar inlocui eUp-ul si care ar costa 20k. Dar si ID.2 si ID.1 ar aparea abia peste vreo 2 ani, timp suficient pentru alti producatori sa vina cu ceva mai bun.

        (Citează)

    • O sa coste VW-ul ala 25000 de euro cum a costat Loganul 5000 de euro la lansare. Ca asta era promisiunea inainte de lansare, si nu a costat niciodata atat.

        (Citează)

    • niciodata nu e asa cum promit/randeaza.Pretul va fi mai mare ca si Tesla de 25k si Loganul de 5k.
      Sring poate sa duca 230 in oras lejer. Nu cred ca in urmatorii 10 ani sa poata vreun ID sa scoata dublu in banii aia.

        (Citează)

    • Chiar dublu nu va fi, ca au deja ID.3 la 45.000 euro. Dar probabil nu se va respecta pretul ala de 25.000 euro decat daca avanseaza foarte mult tehnologia in urmatorii 2 ani.

        (Citează)

  6. Deci Whatsapp a reinventat casuta vocala de pe vremuri? Progres.

      (Citează)

  7. Vodafone are ( a avut ) pina la 31 Martie oferta 6@3 regională la 3 euro 30 zile cu beneficiile celei de 6 euro

    A fost câteva zile și in aplicația lor My Vodafone dar s-au repezit așa de mulți ca a trebuit scoasă ..

    A rămas secreta , activabila din *777 și retenții dacă ghicești in prealabil județele cărora i se adresează ..

    Regional înseamnă sărac .. județele rămase in oferta sunt cele mai bogate de la noi și au oferta cu dedicatie ..așa ca se pot saluta si arunca de pe munte toți CEO- ii de la ei alături cu ăla de la business ..

      (Citează)

  8. C, esti cam prost. Pe principiul asta, orice operator are dreptul sa te muiasca fara ca tu sa ai voie sa comentezi ceva. Taci si-nghite, sau plateste, dupa caz. Daca taceai, filozof ramaneai.

    C:
    A dat ceo-ul ultimul tun cu abonamentul tau si apoi a plecat.

    Nu exista stire despre Orange/Vodafone/Telekom la care sa nu apara niste … neica-nimeni sa se planga ca le-a crescut abonamentul de la 4 la 6 euro sau ca odata cand vorbeau cu Maricica li s-a intrerupt apelul si vor despagubiri

      (Citează)

  9. Baiatul ala cu dronele si cu hologramele de la vdf romania, pe unde o mai fi?
    ”Avem reteaua” in continuare sau s-a dus si el la plimbare cu ciobanul Ghita?!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus