un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Freshful livrează acum și în Ploiești și 49 de localităti din Ilfov

9 Mar 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Era de așteptat. Depozitul Freshful este în Ștefăneștii de Jos și, dacă poți livra de acolo spre sud în București, atunci poți livra și despre nord în Ploiești, mai ales că autostrada A3 este aproape. Era doar o chestiune de priorități și scalare.

Se pare că au crescut și scalat, așa că de astăzi Freshful livrează și în Ploiești, plus 22 de localități noi din Ilfov: Afumați, Berceni, Brănești, Căldăraru, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Crețuleasca, Dascălu, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Snagov, Ștefăneștii de Sus.

Acum mai mulți oameni vor avea ocazia să folosească un serviciu care, cel puțin pentru noi, a funcționat întotdeauna perfect. Ultima oară am comandat de acolo chiar ieri, iar de când cu Genius n-am mai plătit niciodată transport.

Comunicatul vorbește despre o flotă de 175 de mașini. Țin minte că la împlinirea a 6 luni de activitate, prin martie sau aprilie 2022, aveau 98 de mașini în flotă. Frumoasă extinderea, aproape o dublare, iar asta înseamnă mai mult ca sigur și noi angajați.

Acum lipsește să apară PSD-ul și să-i taxeze per mașină de livrare, că doar nici Freshful nu are casieri.

    8 comentarii

  1. Auchan nu au facut bine, oricat sunt platiti unii sa ii apere. In cazul asta, avand in vedere ca nu scanezi tu, picker-ul e si casier. Practic, tot el iti si incaseaza la nevoie.

    Acum pe subiect, ma bucur de extinderea lor dar nu pe deplin.
    Pe cand o extindere zonala mai mare? Ma refer si la alte judete.

      (Citează)

    • Cand o sa contruiasca mai multe depozite. Momentan din ce stiri gasesc pe net, vad ca vor sa deschida un al doilea depozit in Bucuresti. Clar urmatorul depozit o sa fie ceva TImis, Cluj, Constanta, Brasov, Iasi, dar nu cred ca pana in 2025 sau doar daca e terenul ieftin.

        (Citează)

    • Discutia (cel putin cum citesc eu apropoul foaaarte subtil al lui Radu) nu e daca Auchan a facut bine, ci daca PSD/statul are abordarea corecta cand ameninta (evident populist) cu taxarea caselor de self-checkout.
      Conform logicii asteia urmeaza sa taxeze emailul pentru ca afecteaza profitabilitatea postei si filtrele de instagram pentru ca iau painea de la gura cosmeticienelor, nutritionistilor si chirurgilor esteticieni.

        (Citează)

    • Sorin – super comparații 😂

        (Citează)

  2. Auchan – faci tu totul, de la condus pana la magazin, pus produsele in cos, scanat produsele, platit si dus cumparaturile in casa.
    Freshful – nu faci nimic altceva decat sa plasezi o comanda si sa platesti. Iar pentru adunat produsele, scanat, transport si livrare pana la usa se ocupa un angajat.

    Este evident ca Auchan a pompat multi bani in piata daca te uiti cum sunt aparati vehement de jumatate din blogosfera, dar poate ca ar trebui sa o faci ceva mai subtil. Freshful este exact opusul Auchan, fiind o companie care creaza mai multe locuri de munca fata de un magazin traditional.

      (Citează)

    • Citești același text dar înțelegi ceva complet pe lângă. You can do better. Sorin mai sus a explicat bine.

        (Citează)

    • De-a lungul timpului am observat ca atunci cand se propune un proiect de lege care ar putea afecta interesele financiare ale unui jucator important de pe piata exista cate un val de revolta in blogosfera impotriva acelui proiect de lege. Si de multe ori se dovedeste ca exista niste motivatii financiare in spatele revoltei (ex: cazul Huawei).

      Faptul ca s-a adus in discutie situatia Auchan intr-un articol care prezinta o companie cu o abordare diametral opusa, m-a facut sa cred ca si aici avem acelasi tipar. Poate ma insel totusi.

        (Citează)

  3. Matilda:
    Sorin – super comparații 😂

    Acum ceva ani una din companiile străine de la noi avea secretare care scriau mailurile managerilor, care nu foloseau direc mailul. Ass e legenda. Dar deși pare cool sa ai scrib în secolul asta, e cam ciudat sa nu poți scrie chiar tu un mail.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus