un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 21 februarie 2023

21 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Pe lângă: detalii despre vizita lui Biden în Ucraina.

Drive to Survive trailer:

    13 comentarii

  1. Apropo de Emag, știe cineva de ce nu mai sunt parfumuri de la firme cunoscute?

      (Citează)

    • Dar Catalin Botezatu ce e? Hai ca deja te intreci cu gluma…

        (Citează)

    • Interesantă observație, cred că eMAG s-a lăsat de vândut parfumuri clasice. O fi picat furnizorul lor.

        (Citează)

    • Se vând pe fashion days. Te poți conecta cu contul de eMAG.

        (Citează)

    • Comandai Dior si iti venea Dihor

        (Citează)

    • Poate și pentru că se făceau mizerii.
      Primise un coleg un parfum de 100 ml in cutie de 200ml. Pus invers în cutie. Poate greșesc numerele, dar sticla nu era de cat scria pe ambalaj.
      Apoi i-au zis ceva de genul: e o problema mai veche pe care încercam să o rezolvăm. Cred că au rezolvat-o de tot acum.
      Aveam bănuielile mele de când am observat că același parfum luat de la ei nu persistă la fel ca unul luat de altundeva.

        (Citează)

  2. Facand o comparatie intre iphone pro max 13 vs 14, nu merita sa faci upgrade inca.

      (Citează)

    • Perfect de acord. Dar de la un model mai vechi imerita. Eu am facut trecerea de la X a14 pro max. Si nici macar asa dupa 5 generatii nu e foarte mare diferenta. In afara de baterie care e uluitor de buna nu se sunt progrese spectaculoase.

        (Citează)

  3. Cei de la PC Garage au pe forum (My Garage) concurs aniversar de 15 ani.

      (Citează)

  4. putin vorbeste (si trece) relaxat de doua ore de discurs in parlament (v-aduceti aminte de povestile cu cancer in faza terminala din primvara trecuta ?) si deschide calea spre apropiatul armagheddon, dupa probabila atacare a Crimeei in vara , din partea armatei UA, mobilizarea generala in Rusia bate la usa…
    Pe de alta parte, au inceput bombardamentele la granita belaruso-ucraineana, semn ca Belarusul intra in razboi in curand, iar China nu se mai sfieste sa recunoasca ca ajuta Rusia (pe langa care dronele Shahed iraniene si puscoace din Coreea de nord or sa para jocuri de sotron).
    “There will be blood ; a lot”…

      (Citează)

    • Take a chill pill.

        (Citează)

    • Daca tu crezi propaganda, indiferent ca e cea ruseasca sau ucrainiana e fix problema ta. Desi ucrainienii au tot zis ca e bolnav, seful CIA a spus ca nu au astfel de informatii.

      Cu siguranta nici China nu o sa se implice direct in razboi, ca nu au motive. Cu cat vestul/occidentul toaca mai multe arme in Ucraina, cu atat mai putine arme ar putea furniza Taiwan-ului in caz de…. Practic e un razboi proxy intre SUA si China. Ucraina si Rusia nu sunt decat carnea de tun. Pana acum chinezii au fost mai perversi. Cred ca vor ramane asa, nu o sa ofere direct arme, dar poate mai pe sub mana vor oferi ceva componente care le lipsesc rusilor. In primul rand, o Rusie foarte puternica nu ii este utila Chinei.

        (Citează)

    • Și dacă este bolnav nu înseamnă că se va opri din acest motiv. Poate fi chiar mai rău.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus