un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 24 ianuarie 2023

24 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Pe lângă: Cum va fi semnalizată înălțimea maxim admisă în Pasajul Unirii.

 

 

  6 comentarii

 1. Threema are demult optiunea de a putea trimite necomprimate poze și fisiere video ..
  rămâne sa fie egalata pe partea de securitate si whatsapp va putea fi folosit cu încredere iar de parlamentarii europeni ..

    (Citează)

 2. A trecut cineva la Windows 11? Pe laptopul de acasa tot intra recomandarea sa instalez windows 11. Deci?

    (Citează)

  • Da, am facut rollback pentru ca nu imi place.

     (Citează)

  • Am trecut eu tot pe laptopul de acasă, e ok, nu văd nici o problemă. Nu e instabil, nu e lent, cu interfața te obișnuiești repede.

   Laptopul e relativ nou și are specificații decente, poate e un factor.

     (Citează)

  • Am trecut, inclusiv la munca, nu prea inteleg panica, sunt diferente la care odata ce te-ai adaptat, nu mai sunt probleme, sunt si ceva rasturnari de logica, dar am observat ca usor usor unele se rezolva, deci odata cu update-urile se va ajunge la echilibru. Si are si multe chestii interesante dar nefolositoare pentru consumatorul de continut. Pentru cei la care daca le schimbi culoarea folder-ului nu mai stiu ce vad sau nu le place, da, e no go. Pana la urma e vorba de schimbare si adaptare, unii o digera altii nu.

     (Citează)

 3. Whatsapp permite și acum trimiterea de poze și videoclipuri la calitate originală. Alegeți send document și dați browse pe telefon și alegeți fișierele necesare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus