un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vreți să vedeți niște jocuri terminate în timp record, de exemplu Bioshock terminat în 35 de minute?

14 Jan 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Games Done Quick este un maraton anual de speed-gaming, adică un tip de gaming în care jucătorul încearcă să termine cât mai repede un întreg joc. De exemplu, cândva am văzut întreaga campanie cu oamenii din Warcraft 3 făcută în vreo 60 de minute.

De obicei se folosesc diverse trucuri sau buguri pentru a sări diverse zone ale jocului sau pur și simplu respectivii gameri au atâta experiență încât totul le iese din prima.

GDQ se încheie în acest weekend. Se face mult streaming de diverse jocuri, oamenii trimit bani, donațiile acestea susțin niște cauze umanitare bune, acum banii vor merge la o fundație pentru bolnavii de cancer. Speed-gaming-ul este un spectacol foarte plăcut. Și apoi pun și înregistrările pe YouTube.

Așa că acum, fiind sâmbătă, poate aveți timp să vă uitați la niște speedgaming. De exemplu, cineva termină Bioshock 1 în 35 de minute:

Hitman: Blood Money tot în 35 de minute. Am impresia că recordul la Hitman 3 este de vreo 20 de minute?

Fallout 3 în 1 oră și 18 minute:

Spider-Man Miles Morales în 2 ore 30 minute:

Sunt de fapt câteva zeci de jocuri terminate la această ediție, plus sute de jocuri de la alte ediții. Cineva termină Final Fantasy 7 în vreo 6 ore, dar bănuiesc că nu aveți chef să vă uitați la asta. De câte ori o fi jucat însă acel om FF7, de îl știe atât de bine?

    11 comentarii

  1. Nu, eu nu vreau sa vad niste jocuri terminate in timp record, pentru ca sunt adult.

      (Citează)

  2. Nu pricep de ce te-ai uita la unii care joaca jocuri, da’ mi se facu pofta sa joc io ceva. Asa c-am cautat sidiu’ cu blood omen 2 si l-am instalat. Unu din jocurile mele preferate care mi-a mancat multe zile si nopti in tinerete.

      (Citează)

    • Din același motiv pt care se uită lumea la sport. De relaxare și că joacă mai bine și mai spectaculos decât noi. Sau poate nu ai jocul, sau calculator sa îl joci, sau nu ai chef să îl înveți…

      Mă uit constant la concursuri de fighting games, de Warcraft 3, de StarCraft…

        (Citează)

  3. Eu gasesc interesant de urmarit mai ales dintre cele la care rabdarea sau timpul au facut sa nu le termin niciodata..[paganitzu]

    Nu stiam ca exista o asemenea competitie..cheat cheat..30 min si gata..

      (Citează)

  4. the_real_blue

    14/01/2023 la 3:37 PM

    Nu

      (Citează)

  5. Incepusem Soma pentru ps4, nu am rezistat SA Mai joc PT CA e prea dificil pentru ochiu meu, port si ochelari. De la jumatate incolo, urmarit la un baiat pe twitch/YouTube si a fost f ok PT mine experienta. Recomand jocul.
    Vreo 5-6 ani jucat si league of legends dar devenise obositor (prea multa animatie).
    Pe hard pastrez Armies of Exigo, warcraftu3 classic, heroes 3 si 4.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus