un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă bună: PlayStation 5 cu God of War Ragnarok la prețul oficial de listă

30 Jan 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Prima ofertă bună a anului la consolă PlayStation 5: consola PS5 plus jocul God of War Ragnarok la 3.200 lei. Este practic prețul de listă după scumpirea din august 2022. Stoc limitat, una de persoană.

God of War Ragnarok a câștigat diverse premii la Game Awards, inclusiv Best Action/Adventure și Best Narrative și este considerat în general foarte bun. A fost lansat în noiembrie 2022 și a vândut 5 milioane de exemplare în prima săptămână. Dacă este să vă luați un PS5, este jocul perfect cu care să începeți treaba.

 

    5 comentarii

  1. Dragut, dar luna asta am un iPad Air gen 5 pe drum, desigur Amazon.de pentru ca era mai ieftin decat oricare oferta cu reducere de pe aici.

      (Citează)

  2. Luam, punem pe olx. 😂

      (Citează)

  3. Aaaaand is gone….

      (Citează)

  4. Pe Amazon.de e 600 euro cu transport adica <3000ron.
    Intr-adevar e cu precomanda, deci vine peste vreo luna.
    https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BK9KCLN9

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus