un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

MrBeast, cel mai popular youtuber, a plătit operațiile a 1.000 de oameni pentru a le reda vederea

30 Jan 2023  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Uite o faptă bună care merită remarcată: MrBeast, nume adevărat Jimmy Donaldson, a plătit pentru operațiile de eliminare a cataractei pentru 1.000 de oameni cu probleme de vedere. Practic, le-a redat vederea sponsorizându-le un tratament care probabil este costisitor în SUA.

MrBeast este cel mai mare vlogger din ultimii ani. Are cele mai multe views, cei mai mulți abonati, din astea. Recunosc că nu m-am uitat niciodată la un clip de-al său, dar am văzut turul studioului său și pare impresionant, are casă de producție filme acolo.

Știu și că este celebru pentru diverse clipuri gen stunts. Cele mai multe focuri de artificii, ultimul care ia mâna de pe un Lamborghini rămâne cu mașina, din astea. Nu m-am uitat la ele, nu-i genul meu de content, dar mă bucur să văd că folosește milioanele de dolari nu doar pentru entertainment pur, de care uiți câteva minute mai târziu, ci și pentru entertainment care aduce mult mai multe lucruri bune oamenilor.

În acest caz, a plătit operațiile de cataractă pentru 1.000 de oameni care nu mai vedeau sau vedeau foarte slab. A început cu diverse adăposturi din zonă, contactând oameni care nu și-ar fi permis astfel de operații, apoi a lucrat cu un ONG care a făcut același lucru în diverse țări. Not bad at all. Poate că activismul sau făcutul de bine ca entertainment va reveni cu această ocazie.

Mai multe detalii găsiți pe CNN.

Clipul este acesta:

    8 comentarii

  1. ❤️ Ce frumos. Love it.

      (Citează)

  2. Clipurile când dă bani la youtuberi anonimi sunt mișto. Și ăla cu Squid Game real. Restul sunt cam exagerate că tot ies câștigători ăia din anturajul lui.

      (Citează)

  3. Azi am gasit un portofel plin cu bani carduri si acte. L am gasit pe baiat pe fb si i l am returnat. A vrut sa ma plateasca dar am refuzat. It’s something! 😇

      (Citează)

  4. Ion Marius Ionut

    30/01/2023 la 6:35 PM

    Uite un alt erou adevarat:
    Sir Nicholas Winton – un englez care in WWII a salvat de la deportare 669 copii evrei, in special din Cehia si Slovacia – i-a adus in Marea Britanie cu trenul si a avut grija de ei, ma rog, nu singur, impreuna cu mai multe persoane.
    Dar impresionant este un moment dintr-un show de televiziune englez din anii 90 – ceva gen surprize surprize. Sotia i-a gasit in pod agenda cu copii salvati, a trimis-o la TV si l-au invitat in emisiune. Prezentatoarea i-a prezentat faptele iar apoi a rugat persoanele salvate de el atunci cand erau copii sa se ridice in picioare – s-a ridicat toata sala.

    https://www.youtube.com/watch?v=xVLB2zkNtpw

      (Citează)

  5. Nu este la prima actiune de genul. Are un canal dedicat pentru astfel de initiative https://youtube.com/@BeastPhilanthropy

      (Citează)

  6. Bravo lui! Așa gesturi ar trebui să vedem și la ai noștri în media!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus