un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 decembrie 2022

5 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Un nou trailer pentru The Last of Us. Apare pe 16 ianuarie în România:

  11 comentarii

 1. La rabla ptr electro, sper sa îi arda p-aia care iau vouchere si nu le folosesc. Sau le iau ca sa faca biznis cu ele.

    (Citează)

  • Si daca observi ca magazinele s-au pregatit pt. rabla, marind preturle aproximativ cu valoarea cupoanelor?
   Tot “p-aia” ii penalizezi?

     (Citează)

  • @Blackskull, poate iau voucher si apoi constat ca produsul pe care am vrut sa-l cumpar nu mai este pe stoc. Cum ar trebui sa fiu penalizat in aceasta situatie?

   Sistemul rabla pentru electrocasnice in forma actuala este o porcarie. Incurajeaza cresterile de preturi, astfel incat clientul final nu beneficiaza de nici o reducere semnificativa.

     (Citează)

  • Hai sa fiu mai explicit: sa fie “pedepsiti” aia care fac magarii cu vouchere.
   Cat despre scumpirea produselor inainte de programul asta, ar trebui facute plangeri la anpc si pe unde se mai poate, ptr ca si asta este o mizerie pe care o fac comerciantii.

     (Citează)

  • Haide sa vedem, cum ai putea sa-l “pedepsesti” pe cel care ia un voucher ca sa-l dea mai departe? Ce propunere ai avea tu? Ca eu nu vad nici o metoda de a face asta fara sa ii afectezi si pe cei de buna credinta care pur si simplu nu au mai gasit produsul dorit pe stoc.

     (Citează)

 2. Eu astept Rabla Local pt masina (bani pe vechitura de masina dar fara obligatia de a cumpara masina noua).

    (Citează)

 3. Emag e singurul magazin serios la rabla pt electrocasnice. Deja s-au pregatit si asteapta clientii cum se cuvine, adica au marit preturile fix cu valoarea voucherelor.

    (Citează)

  • Nu e adevarat, fiind magazin serios si-au pregatit scumpirile cu luni de zile inainte, nu aveau de unde sa stie ca se vor suprapune cu programul rabla.

     (Citează)

 4. Altex face din nou “tombola” de “presale” pentru PS5.

    (Citează)

 5. “Rabla” la centrale de apartament a fost taiata de nea Tanczos Barna, ca nu-i iese lui smenu’ ; sa-i stea in gat un balmoș !

    (Citează)

 6. Vodafone CEO to leave after frustrating four years for shareholders.

  https://www.reuters.com/business/media-telecom/vodafone-ceo-nick-read-step-down-2022-12-05/

  Doar în RO sunt cu toții promovați.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus