un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La mulți ani, să aveți un 2023 extraordinar!

31 Dec 2022  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Să aveți un 2023 mult mai bun decât anul care tocmai se încheie! Nu știu cum a fost 2022 pentru voi. Poate a fost un an crappy, caz în care vă doresc să-l lăsați în urmă, să oftați eliberator că s-a încheiat și să priviți optimiști către 2023. Poate că a fost un an bun, iar atunci urarea de a avea un 2023 și mai bun pică cu atât mai bine.

Anul nostru a fost interesant pentru noi, am învățat multe în el. A fost și stresant și obositor și plin de incertitudini. A fost încă un an în care am realizat că tu poți face planuri și poți avea cele mai bune intenții privind viața ta, dar ea este influențată și de actori pe care nu-i poți controla, dar care îți pot schimba viața și stabilitatea și sănătatea mentală mai mult decât ai fi crezut posibil.

2022 a fost însă și anul în care Alice s-a transformat dintr-un bebeluș care nu știe pe ce lume se află într-un omuleț mic care umblă prin casă pe aici pe lângă noi. A devenit cu adevărat a treia persoană din locuință. Doar acest unic lucru strălucește mai puternic pentru noi decât orice alte probleme am fi avut și le face să pară mai simple și trecătoare. Orice altceva s-ar fi întâmplat în jur, 2022 a fost anul în care am învățat cele mai multe despre a fi părinți și am văzut cum ni se transformă radical viața, iar asta va fi mereu o amintire plăcută a acestei perioade.

Vom vedea ce ne aduce 2023. Dacă citiți aceste rânduri, știți deja și de unde veți afla mai multe.

La mulți ani! Petrecere frumoasă de Revelion, apoi multă sănătate și forță de muncă și de distracție în noul an. Să vi se împlinească toate planurile și să aveți parte de un 2023 minunat!

  23 comentarii

 1. Un an nou bun tuturor!

    (Citează)

 2. La multi ani! Multa sanatate, fericire si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca alaturi de cei dragi! Multumim pentru toate postarile!

    (Citează)

 3. La multi ani fericiti, cu tot ce va doriti!

    (Citează)

 4. La mulți ani, sănătate și pace sa fie in 2023, că restul le-om vedea noi

    (Citează)

 5. La multi ani tuturor!
  Va doresc sa aveti parte de sanatate, fericire, si sa realizati tot ceea ce v-ati propus in noul an ce vine. Si nu in ultimul rand, ceea ce-mi doresc eu cel mai mult si ceea ce vreau de la noul an e PACE in lume, in special in Europa.
  Sa ne “citim” sanatosi la anul!

    (Citează)

 6. La mulți ani! Să aveți un 2023 liniștit și senin!

    (Citează)

 7. La mulți ani!

    (Citează)

 8. La mulți ani și un an minunat tuturor. Sănătate și distracție.
  P.S: îți mulțumesc pentru un an de informații utile și pentru locuri noi descoperite datorită ți-e.

    (Citează)

 9. An nou fericit! Bucurați-vă unii de alții!

    (Citează)

 10. La multi ani tuturor !!!

    (Citează)

 11. La multi ani frumosi si sanatosi!

    (Citează)

 12. La multi ani si multa sanatate!

    (Citează)

 13. La multi ani, multa sanatate si liniste.

    (Citează)

 14. La multi ani Radu, Matilda si Alice! Un an mai bun tuturor!

    (Citează)

 15. La mulți ani!

    (Citează)

 16. La multi ani!

    (Citează)

 17. La multi ani!

    (Citează)

 18. La multi ani! An nou cu sănătate , iubire și armonie!

    (Citează)

 19. La multi ani!

    (Citează)

 20. La mulți ani!

    (Citează)

 21. La mulți ani, Radu!

    (Citează)

 22. La multi ani tuturor. Radu, keep up the blog!

    (Citează)

 23. La mulți ani cu bucurii și pace!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus