un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 1 ianuarie 2023

1 Jan 2023  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Turiști mârlani în 2022. Rome’s Spanish Steps were damaged first by a Maserati and then by scooters. An Australian man rode a scooter through the ancient site of Pompeii.

Japandi. O combinație de stil japonez cu scandinav este la modă în design-ul de interior.

Vreau genul acesta de masă extensibilă. Am mai văzut de-a lungul vremii că străinii au tot felul de producători de mobilier inventivi. La noi… nimic.

Cum arată noul hotel de lux Aman din New York. Dai 2.600 de dolari pe noapte, dar ai șemineu în cameră.

Spotify are un hub de Revelion, cu diverse playlist-uri de petrecere.

Luminițe la un bloc din Aviației:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Vasilescu (@90revolution)

Brian May a fost făcut cavaler de către regele Charles.

Rețetă de porc cu usturoi și rozmarin. Aș mânca așa ceva.

Fotografii spectaculoase cu aurora boreală. Sper să o văd și eu cândva.

Grand Central Station din New York se transformă:

Cum este ambalată o sticlă de Hennessy. Un clip cu explozia din Beirut, filmat de pe apă. Omul a avut inspirația să se arunce în apă sau poate că așa l-a dărâmat suflul.

Istoria gyros-ului, deja considerat delicatesă de renume internațional.

Apropo de asta, 100 best traditional food in the world.

San Francisco are foarte mult spațiu de birouri neocupat. Din fericire, au și oameni care se gândesc la strategii pentru refolosirea lui.Oricum, nasoală problemă într-unul dintre cele mai scumpe orașe din SUA:

    17 comentarii

  1. Geniala idea cu masa extensibila, dar iti dau lacrimile cand vezi pretul.

      (Citează)

  2. Serios, chiar azi mă distram cum in camera de 70 de dolari pe noapte am seimenu cu lemne ce arată bine și dă într-o terasă. Într-o capitală. Și vreau să il folosesc odată ce mai îmi scade alcoolemia :)

    Păcat că nu mi-au dat lemne și un topor ca să fie mai autentică experiența :)

      (Citează)

  3. Si eu am masa in genul celei din articol. Luata in 2019 cu acelasi pret ca si acum.
    https://www.e-monalisa.ro/mese-bucatarie-living/masa-extensibila-online-helena.html
    O stiam de la o ruda care o are din 2017.
    Sunt mai multe tipuri de lemn/culori.
    Nu este cu mai multe corpuri ca cea din video, ci doar masa cea mare. Gasesti pe site toate info legate de dimensiuni, livrare, etc.

      (Citează)

  4. La multi ani Radu, la multi ani tuturor.

      (Citează)

  5. nwradu:
    Wait, what. Cât ai dat? Cât de lungă este rabatată și deschisă?

    La multi ani!

    https://www.e-monalisa.ro/masa-extensibila-online-helena.html

    Eu am luat de la ei cu ~900 Ron. Problema este ca ce am luat eu nu are și spațiu pentru cele 3 blaturi de extindere și trebuiesc depozitate separat.

    Am văzut la un moment dat pe Facebook aceeași masa modificata pentru a pune blaturile în interiorul mesei după ce o strângi, probabil ca trebuie cautat mai mult.

      (Citează)

  6. La articolul cu 100 best traditional food lipsește Romania. Poate tre sa le dam linkuri la articolele de pe blog cu mâncăruri românești, sa ne bage și pe noi acolo.

      (Citează)

    • Tano:
      La articolul cu 100 best traditional food lipsește Romania. Poate tre sa le dam linkuri la articolele de pe blog cu mâncăruri românești, sa ne bage și pe noi acolo.

      Păi dacă nu avem așa ceva. Ia vezi la cele de pe pozițiile 64, 92, 99.
      Lasă că sunt alte bucătării nereprezentate (Germania, Belgia, Vietnam, Liban etc) sau slab reprexentate (Franța – 1 singur preparat).

        (Citează)

  7. Compania pentru care lucrez a închis biroul din San Francisco încă de prin 2017 pentru că nu prea mergea lumea la birou. Acum lucram remote toți. Vreo 2000 de oameni. 🙂

      (Citează)

  8. Brian May trebuia facut CBE cu mult inaintea lui Rod Stuart, dar, deh, daca n-a pilit cat ala….Bașca mai avea si un BSc in fizica. Pe Elton Jhon l-a facut a bătrână si CH, nu doar CBE, desi ultimii doi n-au dat foarte mult pe la scoala. Incurcate sunt caile innobilarii.

      (Citează)

  9. nwradu:
    Wait, what. Cât ai dat? Cât de lungă este rabatată și deschisă?

    1600 de lei. Cred ca are cam 2 metri si jumatate deschisa. 60 de cm inchisa. Partea misto e ca picioarele stranse incap intr-o fanta speciala din mobila de sufragerie – nici nu te prinzi ca e masa acolo. Iar placile stau intr-un dulap de pe hol.

    Dar am gasit alta… https://www.somproduct.ro/mese/mese-12-persoane?qv=162-676-96&gclid=CjwKCAiA-8SdBhBGEiwAWdgtcCinANXsStGNXyO7a08ujDJaO1_YHPUJtzXW3Y_LccxYXmjIJbm-phoCZf8QAvD_BwE

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus