un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 31 decembrie 2022

31 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

23 comentarii

Pe lângă: EximBank finalizează fuziunea cu Banca Românească și devine bancă de retail. Pentru că vrei să-ți dai banii la o bancă de-a statului român!

Da, întâi am făcut știrile și apoi mi-am dat seama că este sâmbătă.

Ferrari Purosangue. M-au amuzant acum câteva zile știrile despre cum Ferrari nu mai ia comenzi pentru că deja a alocat toată producția pe următorii 2-3 ani. Mașina costă între 400.000 și 700.000 de euro, depinde pe cine crezi:

    23 comentarii

  1. La emag nu îmi mai merge aplicat discountul Genius de ieri de la prânz.
    Nu mai au suport telefonic, deci hai să încercăm pe chat.
    Acolo, ce să vezi, nimeni nu pricepe nimic: să mai vedem, poate dvs nu aveți Genius, dar ăla e prețul final cu discountul Genius deja aplicat și alte abureli.
    Am avut 4 operatori care vroiau diverse detalii apoi dispăreau în neant, al 5-lea mi-a zis că revine în 48 ore când va intra iar în tură, de parcă eu am contract Genius cu el nu cu eMag.

    O mizerie de suport clienți suprapus cu ceva probleme tehnice, am rezolvat cu Genius la fashiondays.ro

      (Citează)

  2. Top 30%. Vad ca toti au adoptat mizeria asta de idee in care nu mai poti vorbi cu un operator, ci doar cu un bot pe chat care, bineinteles, ca te convinge sa renunti ca nu ai cu cine sa te intelegi. La ultima comanda am renuntat exact din acest motiv. Este trist. Toti se vaieta ca nu au oameni, dar cand le dau solutia simpla “angajati, ca sunt oameni care nu au locuri de munca!” s-a incheiat discutia, pentru ca… profitul ala urias trebuie sa devina si mai urias.

      (Citează)

  3. N-am idee unde vedeti ceva despre Genius, la mine nu se duce la nici un review, link-ul se transforma in https://www.emag.ro/genius/annual-review/benefits

    Sunt logat in cont, am genius de ani de zile, de fapt chiar am Genius family si mai pot adauga oameni.

      (Citează)

  4. Top 30% eu, dar inseamna ca esti forta pe comenzi daca esti 2%.
    Cat ai economisit? Poate castigi voucherul de la Mariciu 😂😂😂

      (Citează)

  5. Da, întâi am făcut știrile și apoi mi-am dat seama că este sâmbătă.

    Eu am apreciat.

      (Citează)

  6. Magarii de la emag au eliminat suportul telefonic, pe chatul ala e imposibil sa rezolvi ceva.

      (Citează)

    • La suportul ala pe chat cel mai mult ma enerveaza ca trebuie s stai cu ochii pe telefon. Adica scrii ceva si ti se spune ca esti in asteptare pana te preia un agent. Ultima data a durat vreo 5-6 minute asta. Si dupa ce iti raspunde agentul, daca nu ii scrii in 30-60 de secunde, se inchide chat-ul si trebuie sa o iei de la capat.

      Feedback pentru Emag: puneti o alerta sonora sau o vibratie atunci cand se elibereaza agentul si iti poate scrie.

        (Citează)

    • eu chiar am rezolvat cu chatul emag.
      am descris problema, agentul a verificat si a ramas sa ia legatura cu sellerul si sa revina cu solutia.
      la cateva ore am primit mail cu solutia si urmatoarea zi a rezolvat si sellerul ce avea de rezolvat.

      nu spun ca e bine fara telefon, dar nici acolo nu era perfect.
      imi amintesc numai de cate ori explicam problema pana ajungea unde trebuie.

      oricum, dincolo de plusuri si minusuri cu emag.. cand au fost probleme chiar au rezolvat (indiferent ca am completat formulare din site, mailuri, telefoane sau chat).

        (Citează)

  7. Nu inteleg de ce nu ai avea incredere sa iti depui banii la o baca detinuta de statul roman? Sau de ce ar fi mai riscant sa iei un credit de la o astfel de banca fata de o banca detinuta de un alt stat european?

      (Citează)

    • Pentru ca nu are cine sa ii traga la raspundere, lupul fiind paznic la oi?

        (Citează)

    • Deci avem asa:

      1. Nu depunem banii la o banca de stat, pentru ca nu avem incredere in statul roman sa ne protejeze banii.
      2. Depunem bani la o banca detinuta de un alt stat european, pentru ca acolo, in caz de faliment, ne bazam pe garantiile oferite de statul roman. Ala in care nu aveam incredere la punctul 1.

      Da, pare foarte logic totul.

      PS: in acelasi timp o mare parte din romani aleg sa foloseasca serviciile bancare ale Revolut care pana de curand, nu era garantata de nimic. Adica daca aplicatia aia decidea ca are nevoie de banii tai, nu aveai ce sa faci decat sa te conformezi.

        (Citează)

  8. La Ferrari Purosangue au copiat ceva din linia de design de la Logan: au pus butoanele pentru controlul geamurilor pe consola centrala.

      (Citează)

  9. Tocmai am anulat abonamentul genius pentru ca ultimele 10 comenzi, jumătate au depășit termenul de livrare promis. La fiecare comanda întârziată am depus sesizare cum ca nu respecta “contractul”.
    Răspunsul la fel de evaziv.

    Ne pare rau ca nu am reusit sa-ti livram comanda 292949590 mai rapid. Te asiguram ca depunem toate eforturile ca sa te bucuri de produsele comandate in cel mai scurt timp!

    Speram ca ne intelegi si nu te vei supara pe noi.In cazul in care in continuare ai nevoie de ajutorul nostru, te rugam sa revii cu cateva detalii prin formularul de contact sau live chat.
    Iti multumim pentru rabdare!
    Echipa eMAG

      (Citează)

  10. Mda, asta cu live chat-ul e infecta, am remarcat si eu de curand.

      (Citează)

  11. O ofertă foarte bună antivirus. Dacă aveți deja, puteți cumpăra produsul și să activați în Bitdefender Central prelungirea abonamentului (e un pic contraintuitiv, dai Adaugă Cod și te aștepți să adauge în cont nou, dar are opțiune de prelungire abonament curent).

    50 lei / an: Cumpără Bitdefender cu reducerea specială de Sărbători! https://www.bitdefender.ro/media/html/consumer/renew/hol2022-tsisav-opt/

    Bitdefender Total Security 1 an complet de protecție pentru 5 dispozitive

      (Citează)

  12. Nu pricep asta cu “sunt in top x% genius”, e motiv de mândrie că aruncam bani la magazine online?
    La mine apare o economie de 200 și nu sunt in topul nimănui.

    Cu tazz s-au nesimțit mai tare, totul e mai scump decât la Carrefour/bringo/Kaufland/etc.

      (Citează)

  13. Consola PlayStation 5 Digital Edition cu 2x PSN Card 250 RON | Magazin online | Orange https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/consola-playstation-5-digital-edition-cu-2x-psn-card-250-ron

      (Citează)

  14. Top 5%, dar nu am facut prea multe comenzi.
    Per total am ieșit pe plus cu 245 lei.

      (Citează)

    • Economia se refera la taxele pe trasport si discount ,la ultimul aspect nu sunt foarte sigur. Eu de exemplu sunt in top 40 % si zice ca am economisist 350 de lei, comenzi multe si mici, nu ma injurati.

        (Citează)

  15. Binisor zic :))
    Anul acesta, Genius te-a ajutat să economisești 1.381 Lei
    10% clienți Genius

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus