un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 noiembrie 2022

30 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

La mulți ani tuturor celor numiți Andrei sau Andreea! Să fiți fericiți și sănătoși!

Pe lângă: Șeful echipei Ferrari F1 și-a dat demisia.

Review Logitech G Cloud:

    11 comentarii

  1. “Musk vrea să se certe cu Apple” – daca Apple amenință să elimine Twitter din Appstore se pune ca ceartă? Deschide o discutie despre cenzura ascunsă impusa se Apple.
    Ar trebui să acceptam ca un intermediar să limiteze informatiile la care au access oamenii? Mai ales Apple care face tot ce le cere guvernul Chinez: blocat airdrop in china acum in perioada protestelor, blocat aplicatii in HongKong în perioada protestelor,l etc

      (Citează)

    • Nu ești prea inteligent dacă îi dai dreptate lui Musk. Dacă Apple elimină Twitter din App Store au dreptate sau poate nu ești utilizator de Twitter ca să vezi ce înseamnă un conținut care nu este moderat: de la un copil abuzat sexual până la decapitarea unui om live.

      Cam atât de inteligent ești.

      Și Google ar scoate Twitter din Play Store dacă Apple face primul acest pas, fără îndoială.

      Apple cât și celelalte firme aplică anumite reguli în țara în care activează, că le plac sau nu, guvernul decide.

        (Citează)

  2. Problema ca stangistii gretosi au ajuns la conducerea unor mari companii din SUA, si astia incearca sa “canceleze” orice si pe oricine nu e cu ei. Cu Musk e mai greu, sper ca va gasi o metoda sa le dea peste bot.

      (Citează)

  3. Binotto trebuia aruncat de mult la gunoi, pe tura lui a pierdut Ferrari campionatul, desi aveau masinile net si clar superioare. Si sa fie norocos ca nu s-a terminat c-un mazzolato, la cat de idiot incompetent a fost.

      (Citează)

  4. Scandal intre fanboys apple si fanboys elon? Yes please – ma duc dupa popcorn… ce te faci ca cele 2 multimi se suprapun un pic :))

      (Citează)

  5. 2 beri zic ca valentinul si cu kopanul comenteaza de pe device-uri apple 🫣🫡

      (Citează)

  6. Nu e despre tech, dar cand credeai ca le-ai auzit pe toate: “Turkish man shot dead by his dog during hunting trip”

      (Citează)

  7. Wow, acum am vazut articolul despre Eufy. Folosesc camera video pe garaj si sonerie cu camera de aprope 2 ani. E drept, stochez local pe home base-ul de la ei, nu in cloud, dar totusi sunt legate toate pe wifi si pot lua date oricand. Nu am nimic de ascuns, dar chiar e frustrant acum ca am aflat.
    Ma ajuta foarte mult cand sunt in vacanta si ramane casa singura pentru doua saptamani, dar banuiesc ca nici nu am cum sa le mai laud device-urile ca pana acum. Poate e penibil sa te superi pe asa ceva, cand singuri ne expunem zecilor de aplicatii si retele sociale pe internet cu absolut toate detaliile despre noi, dar macar acolo e cu consimtamant :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus