un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 noiembrie 2022

29 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Pe lângă: publicitatea la pariuri sportive și jocuri de noroc ar putea fi interzisă.

Pe lângă: protestele continuă în China.

  8 comentarii

 1. Aia cu pariurile ar fi de aur, dar eu cred ca e greu de aplicat. Sunt multe interese pe aceasta piata, si in plus, multe sponsorizari in sport.

    (Citează)

 2. Deci daca se produc cu vreo 14 milioane de telefoane mai mult decat cererea, n-ar trebui sa vedem o scadere a preturilor? Nu asa spun legile capitalismului cu care defileaza toti cand vine vorba de cresteri de pret?

    (Citează)

 3. Cadouri la eMag pt EL/EA : bratari și haine. Wow, super inspirație.

    (Citează)

 4. Acronimul PPC imi aduce de Nea Marin si povestea cu “poate pica ceva”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus