un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 noiembrie 2022

2 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Canon R6 mark II, tot cu stabilizarea aceea mișcată:

    10 comentarii

  1. Ai vazut? Daca erai vizionar, iti luai apartament in Dubai.

      (Citează)

  2. Mandru si eu ca am nokian. Daca nu eram mandru, tot nokian aveam pe masina, ca de ele am avut buget

      (Citează)

  3. Doar eu cred ca aceste “taxiuri aeriene” sunt niste fonfleuri? Sunt practic niste mini elicoptere care ar trebui sa zboare si sa aterizeze prin orase, printre blocuri, cabluri de curent, copaci, etc.

      (Citează)

  4. Foarte tari căștile alea de la AT, dacă fac bine tot ce zic ei că fac. Parctic unii ar putea înlocui 2 perechi de căști și un amp/DAC cu o singură pereche de căști, presupunând că se ridică la același nivel cu hardware-ul dedicat. Puțin cam scumpe parcă, dar sunt ediție limitată, nu știu ce lemn, făcute în Japonia, astea – 2 mii de dolari ar fi un preț bun dacă oferă sunetul de calitate pe care-l vor cei cu amp/DAC dedicat (varianta mobilă, normal).

      (Citează)

  5. Nokian Tyres va deschide o fabrică în România. Mândru că am astfel de anvelope de iarnă pe mașină.

    E bine ca vor sa deschida fabrica in Romania, dar cand am avut din alea le-am schimbat prematur ca nu prea am fost mandru de ele. Mai multa reclama decat aderenta iarna – in perioada aia pe toate canalele si blogurile scriau toti ca „ce bune sunt anvelopele Nokian, daca finlandezii le fabrica, aia stiu ce inseamna iarna, dacă-s bune pentru ei, etc.” Meh.

    Dar e foarte bine ca vin si ei . În Romania produc anvelope cei de la Continental, Pirelli, Michelin ( brandurile lor secundare – BFGoodrich si Kleber) creaza destule optiuni produse local, produse in UE. Bun si razboiul asta la ceva.

      (Citează)

    • Nu cumva anvelopele alea pe care le-ai schimbat prematur erau fabricate in Rusia? Eu am avut fabricate in Finlanda si mi s-au parut foarte bune.

        (Citează)

    • speedy.gonzales

      02/11/2022 la 2:18 PM

      eu am anvelope Nokian WR D3 si sunt foarte bune, nu s-au desprins bucati din ele sau uzat prematur. am auzit ca au fost probleme cu modelul DR D4 care din cauza cauciucului prea moale se rupeau bucati din zona de rulare.

        (Citează)

    • @Andrei G – foarte posibil, n-am luat seama la vremea aia.
      @speedy.gonzales. Astea erau Nokian WR G2, nu s-a rupt din ele nimic si nu ca s-au uzat prematur, le-am schimbat prematur ( mai aveau si carne si vreme – la 3.5 ani de la DOT ) din lipsa de aderenta pe timp de iarna si oricum nu erau bune pe nicio alta suprafata decat asfalt, aveam unele de vara care iarna erau mai bune pe iarba uda sau pamant decat cele de iarna de la Nokian. Am avut la alta masina care nici nu era 4×4 cauciucuri de iarna ieftine – Kleber si le simteam cam la fel ca astea Nokian la aderenta. Pe urma am pus Bridgestone Blizzak si erau din alt film. Ce e drept, e o comparatie incorecta, nefiind aceeasi masina.

      Insa pe SUV in loc de Nokian am pus BFG AT KO2 si sunt mai bune in aproape orice conditii ( iarna, vara, asfalt, iarba, pamant, namol, zapada, gheata , mai putin conditii de viteza ilegal de mare, de pe la 130km/h in sus) decat Nokienele. Sunt si mai scumpe, ce-i drept.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus