un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 18 noiembrie 2022

18 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Pe lângă: Nu o să ghicești niciodată ce face Libertatea! Site fără reclame contra donații.

Pe lângă: Primark se deschide pe 15 decembrie în Parklake.

Pe lângă: Jay Leno a fost operat după ce a suferit arsuri pe față.

  8 comentarii

 1. Pagini aurii (ii)

    (Citează)

  • Nu e chiar rea ideea…dacă vrei o frizerie sau un cabinet veterinar pe lângă tine e mai usor sa îl găsești dacă le ai organizate cumva…

     (Citează)

  • Hmm oare nu gasesti imediat pe google maps, un cabinet veterinar, o frizerie etc? Si vezi si cum ajungi, cat de departe e locatia etc..

     (Citează)

 2. Casele de vacanta in Bahamas sunt nimica toata. Vedeti cine se afla pe pozitia a doua la donatii pentru democrati, imediat dupa Soros. Cel mai probabil cat sunt democratii la butoane nu vor pati nimic.

    (Citează)

 3. Saptamana Black Friday la Amazon, inclusiv cele de Europa, oferte interesante la bomboane Lindt, produse Apple, Samsung…

    (Citează)

 4. Site-urile movido, epantofi nu merg. Nici aplicația.

    (Citează)

 5. Probabil peste vreo 30 de ani, vor sta oamenii la dating unul in fata celuilalt, nezicand nimic, de frica sa nu supere cu ceva.

    (Citează)

 6. Anda:
  Probabil peste vreo 30 de ani, vor sta oamenii la dating unul in fata celuilalt, nezicand nimic, de frica sa nu supere cu ceva.

  Vezi scena din “Demolition Man”. De fapt scenele, că mai sunt vreo două de se potrivesc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus