un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte Samsung de Black Friday (inclusiv pe site-ul oficial)

11 Nov 2022  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Ieri seară au început reducerile de Black Friday pe Samsung.ro, site-ul oficial al producătorului coreean în România. Promoțiile țin până pe 13 noiembrie inclusiv. Multe produse au însă prețuri chiar mai bune la magazinele mari precum eMAG și Altex, care până la urmă vând volumele serioase.

Cele mai multe reduceri sunt în zona de electrocasnice, o categorie de obicei foarte căutată de Black Friday. De exemplu, un uscător Samsung de 9 kg, clasa A+++ cu pompă de căldură, costă 2.399 lei. Este un preț bun, atât am dat anul trecut pe Beko. După un an și ceva de folosire a unui uscător de rufe, vă pot spune că este o invenție excelentă care vă economisește mult, mult timp.

O mașină de spălat rufe, 9 kg, 1.400 RPM, invertor digital, costă 1.549 lei. Cea de 999 lei de dimineață s-a terminat rapid. Dacă vreți un AddWash, adică o mașină care are și ușiță prin care mai puteți adăuga rufe după începerea ciclului de spălare, modelul WW80T4540AX de 8 kg, Steam, Digital Inverter, costă 1.799 lei la eMAG. Una combinată, spălat rufe și uscător, 8+5 kg EcoBubble, cu auto-dispencer de detergent, costă 1.949 lei (și 2.199 lei la Altex). Motorul are 20 de ani garanție.

O combină frigorifica modelul RB34T672EBN/EF este 2.299 lei. Are 340 litri, compresor digital inverter, are un sistem no-frost cu răcire uniformă în întreg volumul combinei. Samsung vinde pe site-ul oficial un model asemănător la 2.500 lei, dar la care scrie că motorul are 20 de ani garanție. O combină Bespoke model RB38A7B5312/EF este 3.499 lei la eMAG și 3.438 lei la Altex, dar este un model premium cu sertare cu temperatură și umiditate controlate diferit, poți transforma congelatorul în frigider dacă ai nevoie de spațiu mai mult și, fiind Bespoke, îi poți înlocui panelurile frontale cu alte culori, ca să se asorteze cu bucătăria.

Au reduceri și la diverse modele de aspiratoare. Cel Bespoke Jet One testat de mine, modelul VS20A95943N/GE de fapt, costă 3.599 lei și este un aspirator excelent, cu multe tipuri de perii incluse, iar astfel de accesorii chiar fac diferența. În plus, aspiratorul are autonomie mare, putere de aspirare mare și baza cu sac de praf în care aspiratorul se descarcă automat după utilizare. La vreo 20-30 de utilizări, acel sac se umple și îl arunci, dar nu mai bagi până prin praf ca să-l cureți.

 

Sunt multe electrocasnice Samsung în ofertă, de altfel, mai multe ca în alți ani. Am ales eu câteva mai sus, dar sunt multe modele de frigidere, combine, aspiratoare, mașini de spălat vase sau rufe, hote, plite, cuptoare și alte aparate utile prin casă. Uitați-vă după cel mai bun preț pe Samsung.ro, eMAG sau Altex.

 

Dacă sunteți în căutarea unor telefoane mobile cu preț redus sau a unor electronice și electrocasnice premium Samsung, poate că le veți găsi aici la cel mai bun preț.

De exemplu, un Samsung Galaxy A23 5G costă 999 lei. Este un telefon de 6,6 inci cu Snapdragon 695, cu cameră de 50 megapixeli și stabilizare optică și baterie de 5.000 mAh. Este un model pentru oamenii care vor întâi un telefon, dar cu care să mai stea pe social media, să facă o fotografie șamd.

Dacă vreți din gama flagship, un Samsung S22 5G cu 128 GB stocare costă 2.999 lei. Poate cel mai bun flagship al anului, dar cu dimensiuni compacte, având ecran de 6,1 inci. Este un telefon foarte bun și vine garantat cu 4 update-uri de Android și 5 ani de update-uri de securitate, pe lângă chipset de top, trei camere foto (normală, ultrawide și zoom optic) și restul șmecheriilor de la bord.

The very best, Samsung S22 Ultra, s-a dus cred că în primul minut de Black Friday. A costat 3.999 lei, au fost 400 de bucăți la eMAG, a fost primul produs văzut de mine pe stoc epuizat. La lansarea sa de la începutul anului a costat în jur de 6.500 de lei. Îl folosesc de atunci și este poate cel mai bun Android făcut vreodată. Autonomia bateriei este foarte mare, ecranul este excelent, camerele foto sunt foarte bune, ai și stylus, a primit la începutul lunii și update-ul la Android 13 și OneUI 5.

Există oferte bune și pentru telefoanele pliabile. Z Flip4, cel micuț care se deschide pentru a deveni un telefon normal, costă 3.799 lei. Z Fold4 va fi și el vândut la un preț special, iar un ceas Watch4 de 40 mm cu LTE este vândut cu 719 lei pe Samsung.ro.

 

Dacă vreți un televizor Samsung ieftin, modelul 55AU7092 va costa 2.149 lei. Este un model smart 4K Crystal UHD. Pe o diagonală de 43 de inci puteți lua televizoare și la 1.500 de lei, precum modelul 43AU7172 4K Ultra HD.

Noul televizor OLED Samsung S95B de 55 inci este vândut cu 5.799 lei pe eMAG, care este cel mai bun preț din piață și una dintre vedetele acestui Black Friday, având în vedere că a fost lansat de nici o lună de zile. Modelul mi s-a părut excelent. Tehnologie quantum dot combinată cu cea OLED asigură luminozitate mare, se duce în 1000 nits fără probleme și este deci printre puținele OLED-uri ce pot fi utilizate confortabil și în camere foarte luminoase, plus culori vii și intense. Iluminarea OLED înseamnă negru absolut în scenele întunecate. Poate fi folosit și la gaming, suporta refresh variabil până la 120 Hz prin porturile sale HDMI 2.1.

 

Dacă vreți să-l cuplați și cu cel mai bun soundbar de la Samsung, modelul HW-Q990B, acesta costă 3.999 lei. Pachetul include un sistem 11.1.4 de 656W în total, cu un soundbar, subwoofer și difuzoare surround de spate incluse în preț. Dacă îl folosiți cu un televizor Samsung compatibil, poate oferi sunet Dolby Atmos prin conectivitate wireless, fără cabluri deranjante prin casă, ba chiar poate activa și un mod numit Q-Symphony prin care folosește sincronizat și difuzoarele din televizor pentru și mai multe canale de sunet.

Are funcțiile uzuale wireless, cast, tap to play din telefon, design premium. L-am văzut, l-am ascultat, mi se pare una dintre cele mai bune soluții home theatre din piață, având în vedere că primești totul în pachet la acest preț și este un model de top.

O afacere bună este și soundbar-ul HW-Q930B la 2.300 lei. Are putere mai mică (mă rog 540W, probabil mai multe decât suficient pentru party într-un apartament), dar include subwoofer și sateliți rear, plus toate tehnologiile de conectare într-un sistem 9.1.4. Găsiți specificațiile sale aici.

Sunt reduceri de fapt la toată gama de televizoare Samsung. Modelul de top 55QN95B are un preț bun, la fel și QN90 și QN85. Sunt reduceri și la modelele de televizoare 8K din seriile QN800 și QN900, în caz că v-a speriat Comisia Europeană cu viitor lor incert și vreți să luați acum unul.

Căutați reduceri și la modelele speciale Serif, Sero și Frame. Frame, cel puțin, este un televizor uimitor, are un strat anti-reflexie atât de bun încât chiar zici că este tablou atunci când rulează în modul său de galerie de artă, iar bezelul poate fi schimbat pentru a-l potrivi și mai bine camerei în care îl montați. Toate sunt televizoare de pus în evidență într-o cameră, inclusiv în zone bine aranjate. Sero, cel puțin, se rotește motorizat și devine și ecran vertical, de exemplu, motiv pentru care este folosit în tot felul de spații expoziționale sau prezentări.

    5 comentarii

  1. televizorul ala de la Samsung care este “lansat de nici o luna de zile” are reviews pe emag din luna mai 2022, oameni care l-au cumparat inclusiv din magazin -> ceva nu pusca.

    teoretic m-ar interesa si pe mine un TV, practic nu mai am la ce ma uita la TV asa ca asta e.

      (Citează)

    • La ce probleme au cei din review-uri, nu suna bine deloc modelul asta.

        (Citează)

    • Televizorul ala nu e lansat de o luna. Eu l-am vazut in martie sau aprilie anul asta.
      Din fericire pentru buzunarul meu l-am vazut langa in televizorul meu actual si diferentele nu erau notabile. Am un samsung q90t

        (Citează)

  2. 3600 de lei aspiratorul acela care era 2899 in stoc eMAG lunile trecute? Maxim de reducere.

      (Citează)

  3. La modul general, nu de o marcă anume, dar e mai sănătos și pentru țoale și pentru buzunar un ”uscător” eco, pe sîrmă în balcon…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus