un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produsele noastre preferate din ofertele Answear de Black Friday

9 Nov 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

23 comentarii

M-am uitat cu Matilda pe ofertele Answear de Black Friday, că articolul similar despre Fashion Days a mers foarte bine. De fapt, am și comandat vreo jumătate din ce ne propuneam (eu trei piese, Matilda vreo 4) și prima comandă a fost livrată deja. O să vă arăt în alt articol exact ce-am luat, după ce sosesc toate și dacă sunt mărimile potrivite.

Anyway, Answear. Am găsit câteva produse care ne plac.

RADU

BTW, dacă doriți haine cu un dreptunghi mare roșu în care să scrie Hugo pe voi, au aici de toate. Pe toate, probabil.

MATILDA

Am întrebat-o pe Matilda de ce a ales produsele de mai jos. Mi-a spus că pe Answear sunt destul de multe produse scumpe, prea scumpe chiar și la reducere. Cele de mai jos au prețuri decente și pe acestea chiar ar da banii. Poate va și da banii, că în zilele următoare probabil ne lipim amândoi de ceva din acest articol.

Puteți susține acest blog cumpărând după un click pe oricare dintre linkurile de mai sus.

    23 comentarii

  1. Am abandonat lista de bărbăți după hanoracul de 400 de lei și ghetele (verzi intens e drept) de 900 de lei. Dios mio. Rămân un sărac și mă îmbrac de la H&M și CCC.

    Matilda is my man though cum s-ar zice, hanoracul ăla verde oversized e the bomb și la fel și cel cu imprimeu tropical, super alegeri :-)

      (Citează)

    • Same here
      Hanoracul ăla 400 lei, wow :)))
      Ghetele alea sunt luxul de pe lume, nu am dat atâția bani pe haine in viața mea.

      Mie oricum nu îmi vin hainele cumpărate online, in special incaltarile.

        (Citează)

  2. Dumnezeule, ce modele au astia! Aproape toti arata ca de la casa de copii. De unde pana acum cativa ani cautau numai modele perfecte, acum s-a cazut in extrema celalalta si sunt numai negri si dubiosi.

      (Citează)

  3. Radu ce ușor treci peste cele mai bune reduceri pe partea de fashion…. Aboutyou au rupt piața și nu e prima dată. E incredibil cum nu știi nimic și nu zici nimic de ei…sau poate ai un fel de “embargo” din partea eMag/Fashiondays…

      (Citează)

  4. Kopa_Kopan:
    Dumnezeule, ce modele au astia! Aproape toti arata ca de la casa de copii. De unde pana acum cativa ani cautau numai modele perfecte, acum s-a cazut in extrema celalalta si sunt numai negri si dubiosi.

    Chiar asa! De ce au ca modele masculine numai cetateni de culoare neagra de parca ar fi reprezentativi pentru romania? Cu ce ma ajuta pe mine sa vad cum se asorteaza verdele cu negru atat timp cat noi suntem albi.

      (Citează)

    • Sfinte Sisoie, sunteți mai mulți scăpați! Sau v-au dat drumul ca de la adăpost că nu vă mai pot ține?! Se procedează astfel și cu oamenii?!

        (Citează)

    • Rasele au configurații antropomorfice ușor diferite. Aceleași haine nu vor sta la fel pe rase diferite.

      Plus factorul de relaționare și asociere cu modelul. Nu am cum să vreau haine modelate de un negru, nu mă simt vizat de prezentare.

        (Citează)

    • @Andrei, tu efectiv alegi sa ignori realitatea.
      De ce atunci cand magazinele prezinta niste haine pun si poze cu un model imbracat, nu doar cu produsul efectiv? Poate pentru a vedea cum se potriveste pe o anumita fizionomie?
      Au fost destul de multe explicatii aici care ti-au aratat ca nu are nici o legatura cu rasismul, pur si simplu preferi sa vezi un model alb ca sa iti dai seama de exemplu cum ar arata culoarea respectiva pe o piele similara cu a ta.

        (Citează)

  5. Nici eu nu sunt in targetul lor. Vârsta probabil. Și prețul, nu as plati asemenea bani decât poate pentru o încălțăminte de calitate, dar asta după ce probez bine.. cumpăr doar Waikiki și C&A și Tex de la Carrefour.

    Efectiv nu îmi pot imagina sa plătești atâția bani pentru un hanorac. De fapt, nu cumpăr nicio haină online, deși am încercat eMag. Mi se pare o risipă de timp și de resurse să vina curierul, să trimit înapoi ce nu îmi vine… De două ori pe an îmi rup jumătate de sâmbătă, merg la CA și îmi cumpăr ce îmi trebuie și gata.

    Poate că generația mai tânără e pasionata de branduri, dar pe vremea mea era cool să îți iei o pereche de Nike, nu sa dai 4-500 de lei pe un hanorac. Ăla îl primeai de la frații mai mari! :))

      (Citează)

  6. Pavel:
    Nici eu nu sunt in targetul lor. Vârsta probabil. Și prețul, nu as plati asemenea bani decât poate pentru o încălțăminte de calitate, dar asta după ce probez bine.. cumpăr doar Waikiki și C&A și Tex de la Carrefour.

    Efectiv nu îmi pot imagina sa plătești atâția bani pentru un hanorac. De fapt, nu cumpăr nicio haină online, deși am încercat eMag. Mi se pare o risipă de timp și de resurse să vina curierul, să trimit înapoi ce nu îmi vine… De două ori pe an îmi rup jumătate de sâmbătă, merg la CA și îmi cumpăr ce îmi trebuie și gata.

    Poate că generația mai tânără e pasionata de branduri, dar pe vremea mea era cool să îți iei o pereche de Nike, nu sa dai 4-500 de lei pe un hanorac. Ăla îl primeai de la frații mai mari! :))

    Ce cumperi de la C&A, ca nu prea am gasit ceva interesant?
    O pereche de Nike serioasa e cam de la 500 incolo, la reducere :)
    Ghetele de la Dr Martens asa sunt, scumpe, si par de calitate. Mie imi place talpa la ele, partea de sus nu pare sa se potiveasca cu anotimpul in care le porti, nu par călduroase.

      (Citează)

    • Da, Dr Martens par de calitate. Cuvantul cheie e “par”.

        (Citează)

    • Pe youtube sint tot felu de omuleti care compara produse de la diverse branduri, gen bocanci timberland vs dr martens. Unii îi ai taie pe jumate ca sa arate cum sint fabricati.
      Urmarind filmuletele alea, dr martens sint cam pistol cu apa la cat costa.

        (Citează)

  7. Gaelex:
    Rasele au configurații antropomorfice ușor diferite. Aceleași haine nu vor sta la fel pe rase diferite.

    Plus factorul de relaționare și asociere cu modelul. Nu am cum să vreau haine modelate de un negru, nu mă simt vizat de prezentare.

    Vai de tine rasist mic. Habar nu ai să folosești corect termenii (configurații antropomorfice, lmfao!!!) și mai ești și capră râioasă cu coada sus.

    Ce speluncă sinistră a ajuns zona asta de comentarii. Să mai stau în troacă să miros flatulațiile creierelor calcificate? Nu cred. :-D

      (Citează)

    • Ai niste probleme de atitudine si poate ar fi recomandat sa apelezi la ajutorul unui psihiatru ca sa le tratezi. Agresiunea asta gratuita la adresa unei persoane cu care ai interactionat doar fugitiv in comentariile de pe un blog nu este un semn bun.

        (Citează)

    • Cred ca e antropo-ceva, nu mai stiu exact termenul care se refera la caracteristicile fizice umane ca un tot unitar.

        (Citează)

  8. Hanorace faine mi-am tot luat de la sportissimo. Max 100 lei.
    Ala la 400…. Scump, ieftin? Fiecare dupa posibilitati. Eu zic ca nu face banu. N-are nimic aparte sa zici ca face aia 400 de lei, gen material aparte sau vreo tehnologie speciala care sa-l faca purtabil si pe ploaie si pe zapada si pe soare. E o carpa de bumbac.
    La sosoni, acelasi lucru. Platesti firma in mare, abia apoi produsul in sine. 900 lei o pereche de sosoni? Poate as da suma asta pe ceva bocanci tehnici daca as fi pasionat de munte. Altfel, cat de mult mi-ar placea, sa fie sanatosi.
    Cel mai mult am dat acu vreo 6 ani, aproape 500 lei pe niste bocanci salomon, superfaini, redusi chipurile de pe la 1000 lei. Si la a treia purtare s-a facut gaurica unde se indoaie talpa. De ce? Ptr ca erau vechi. Fabricati cu ani in urma de ai cumpara eu. Data fabricatiei la sosoni este fie pe limba fie pe spatele brantului, fie scoti brantul si este stantata prin interior. Da’ cine stia asta atunci. Asta e riscu la reduceri. In special la incaltaminte. Marfa veche, nevanduta, statuta pe te miri unde si cumparata la baloti de romanasi.
    Un tovaras si-a luat acu 2 ani niste pantofi clarck de pe fashiondays, redusi, faini. Incantat omu. La prima ploaie s-a dus aproape toata vopseaua de pe ei. Erau numa dîre. Fakeuri, vechi, naiba stie. Macar i-a purtat de vreo 4-5 ori.

      (Citează)

  9. Gaelex:
    Plus factorul de relaționare și asociere cu modelul. Nu am cum să vreau haine modelate de un negru, nu mă simt vizat de prezentare.

    Arata-ne atunci poze cu ce modele masculine poti relationa. Chiar sunt curioasa.

      (Citează)

  10. FASHION DAYS mi se par cei mai mari tepari in materie de haine si de “reduceri” mincinoase mai ales de BF, ii verific constant din curiozitate de vreo 3-4 ani incoace, inclusiv in timpul anului, nicio o reducere reala, la o simpla cautare se gaseste produsul mult mai ieftin pe site-ul producatorului sau alte site-uri similare..

    In afara de reclama imensa pe care o primesc pentru ca sunt detinuti de Emag, chiar induc clientii in eroare si ar merita sanctionati pentru aceste practici..dar in fine, se pare ca tu ai gasit “oferte”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus