un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produsele noastre favorite din Fashion Days Black Friday (și multe alte oferte)

6 Nov 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

41 comentarii

Mâine în jurul orei 7 începe Black Friday pe Fashion Days. Aș zice să fiți online pe la 6:45, dacă vreți ceva din produsele vedetă, pentru că în acest an are loc simultan și campania din Ungaria și Bulgaria, iar stocurile sunt la comun.

Am pus mai jos o listă mare de produse vedetă adunate de mine din diverse surse. Am însă impresia că, dacă intrați aici pentru bărbați și aici pentru femei, veți găsi deja cam toate produsele ce vor fi în Black Friday, gata de pus la favorite. Prețul îl vom afla dimineață. Eu și Matilda vom fi călare pe oferte, ca să zic așa. Pare un an de cumpărat haine, mai ales că vrem și pentru Alice ceva frumos.

Iată mai jos majoritatea produselor pe care le-am pus noi în favorite, în caz că vreți inspirație. Poate vor fi la reducere, poate le vom cumpăra în funcție de preț, dar momentan cam așa arată un wishful thinking de la noi.

RADU

MATILDA

ALICE

 

Mai jos am pus toate ofertele pe care le-am aflat până acum din diverse surse:

Alte oferte cu preț găsiți în pagina lor de teasing. Unele interesante:

Puteți susține acest blog cumpărând după un click pe oricare dintre linkurile de mai sus.

    41 comentarii

  1. Ai uitat să pui P în titlu sau măcar la sfârșit. Cam cât crezi că-ți mai merge clickbait-ul?Tinerii nu te citesc, iar ăștia mai bătrâni încep să se sature.

      (Citează)

    • Un articol numit articole black friday la Fashion days, nu e clar ca va contine produse?
      /facepalm

        (Citează)

    • speedy.gonzales

      06/11/2022 la 6:26 PM

      ar fi trebuit sa puna un mare PROFITSHARE in titlu ca toate link-urile sunt trecute prin profitshare. ok, intelegem ca trebuie sa manance si gura lui Radu ceva, dar deja ne ia de fraieri.
      si cum a mai zis cineva mai sus, astia tineri nu te urmaresc ca ei stau pe tik-tok si instagram, te mai urmarim doar astia care deja incep sa aiba probleme cu spatele.

      adica eu cel putin sunt satul de link-uri profitshare pe toate blogurile ascunse cat mai abit posibil (uneori si prin bit.ly) si o sa intru in incognito mode cand o sa cumpar ceva

        (Citează)

    • Eu nu inteleg, nu vi se pare normal ca cineva care produce continut sa puna linkuri de afiliere? Ar trebui sa le scoata si sa puna linkuri normale pentru ca… Ce?
      Nu-i ca si cand face clickbait.

      Iar daca cumperi de pe un blog pe care-l citesti constant, via profitshare, te arde? Dai tu ceva extra din buzunar?

      Nu inteleg boala asta, ma indoiesc ca platiti ceva via Patreon, asa ca de unde si pana unde va iritati atat? Ca altminteri va place sa veniti aici sa cititi diverse, gratis, cu adblockere; ar fi mai bine sa nu mai renteze blogul si sa-l inchida decat sa riscati sa comandati ceva prin afiliere?

      Gizas!

        (Citează)

    • Iar Cristi, cu texte gen “cat crezi ca-ti mai merge”, wtf, nu stiam ca trebuie permisiunea ta; esti ridicol, cam asta s-ar potrivi, pentru “Cristi the Entitled”: https://youtu.be/bCwCyWd8oyA

        (Citează)

    • @Pyro ❤️

        (Citează)

  2. Mai e cineva ahtiat de tzoale la suprapret, incat sa stea la 6:45 dimineata sa comande? Majoritatea hainelor din articol (ignorand preturile ridicole) sunt din poliester si acril, bune de transpirat in ele si aruncat dupa 10 purtari, ca se labartesc si scamoseaza.
    Ne mai oprim si noi din goana asta a consumerismului?

      (Citează)

    • Eu am pus în lista mea și produse din bumbac, mătase etc. Sincer, mi-e foarte greu sa găsesc pulovere care sa arate bine și sa NU fie și cu sintetic. Dacă ai recomandări de magazine, sau branduri, I’m for it.

        (Citează)

  3. s-au tampit si astia de la columbia si tnf-ul…. cum plm sa pui ditamai logo-ul pe spate??

      (Citează)

  4. Așa scumpete ca anul ăsta de mult nu am mai văzut

      (Citează)

  5. Nu se poate citi articolul pe tabletă, nu se încarcă poze, linkuri și se blochează.

      (Citează)

  6. Ce-s cu preturile astea ? Black friday? Fereasca….

      (Citează)

    • Nu, astea sunt preturile întregi. Mâine vom vedea ce reduceri sunt la fiecare și dacă merita sau nu, ca mâine începe la ei black Friday ul.

        (Citează)

  7. Romanii se pricep cel mai bine la hate…..

      (Citează)

  8. speedy.gonzales

    06/11/2022 la 8:45 PM

    am cerut doar sa il marcheze ca publicitate, ca sa stiu pe ce intru

      (Citează)

    • Ar trebui sa te duca capul ca un articol care contine liste de produse va fi cu afiliere, e la mintea cocosului.

        (Citează)

    • Speedy gonzales mai sus : “astia tineri sunt feaieri si stau doar pe tik tok, doar noi astia mai vechi stim cum ascunzi tu linkurile.
      To speedy gonzales dupa 3 minute: “ar trebui sa marchezi articolele ca sa stiu pe ce intru.”

      Pai cum bawse, nu stii pe ce intri dar stii ca pune link uri de profitshare? Te lauzi Esti cititor vechi si ca stii cum e cu afilierea dar nu stii ce contine un articol cu titlu Black FRIDAY?

      Cam cate BF-uri ai vazut pana acum? 3-4? 10?

      Esti doar un ip0crit frustrat ca autorul blogului NU face ce vrei tu la el acasa, atata tot. De aici si scuzele imb3cile.

      Singurul lucru trist e ca Radu va lasa comentariile sa orbecaie pe aici, daca erati prin alte parti va zbateati de mult prin trash.

        (Citează)

  9. speedy.gonzales:
    am cerut doar sa il marcheze ca publicitate, ca sa stiu pe ce intru

    …ca daca nu…

      (Citează)

  10. speedy.gonzales:
    am cerut doar sa il marcheze ca publicitate, ca sa stiu pe ce intru

    pentru că ești imbecil, îți bagă ție Radu mâna în buzunar?

      (Citează)

    • speedy.gonzales

      07/11/2022 la 10:59 PM

      amice, tu esti imbecil: ptr ca banii aia care ii da lui Radu tot din buzunarul meu vin, ca doar nu o sa renunte emag-ul la marja lui de profit, asa ca o sa mareasca preturile

        (Citează)

  11. Lol, cine isi face wishlist cu haine? :))))

      (Citează)

  12. Pentru cei care au comentat legat de marcarea articolului cu Publicitate: Radu nu e platit de emag pentru acest articol. Intr-adevar sunt linkuri de profitshare si probabil acesta e un moment important din viata blogului pentru ca vin ceva mai multi bani, prin genul asta de articole poate sustine blogul.
    E frumos sa treaca un disclaimer legat de profitshare, lucru pe care l-a si facut.

    In ceea ce priveste reducerile anuntate pe Fashion Days: :))))))))) =)))))))

      (Citează)

  13. Wow whishlist la niste țoale la suprapreț, nici beauty vloggeritele nu cred că au așa ceva.

    De ce ne-ar interesa pe noi hainele preferate ale bloggerului? Fiecare cu gusturile lui la urma urmei….

      (Citează)

    • Si tu esti destept este? Te-a adus cineva aici cu japca?

      Nu stiu cum de s-a degradat calitatea comentariilor de au ajuns troli ca tine sa comenteze pe aici.

      Adica ok, oamenii pot sa nu fie de acord cu o anumita abordare, isi pot exprima ideile intr-un mod non-agresiv, si o faceau, deobicei erau discutii asa, ca intre prieteni.

      Era/este o comunitate, care stie sa discute argumentat, stie de common sense, dar din cand in cand (cam des in ultima vreme) apar razletiti ca tine si cei de mai devreme, cam cum apareau scursuri pesediste atunci cand AUTORUL blogului indraznea sa-si dea cu parerea de chestii, cum si-a permis…

      Dpmdv care citesc blogul asta de vreo 9 ani pe putin, gtfo daca nu-ti convine ce scrie autorul, nu te mai lamenta in comentarii like a little attention whore.

        (Citează)

    • Ești haios pyro. :)))))))
      Eu sunt din garda veche, din cei care citesc blogurile de pe vremea lui fulgerica, probabil sunt peste 13 ani de atunci.

      Așa cum observi și tu că s-au degradat comentariile, observ și eu că s-a degradat conținutul.

      Și comentatorii “vechi” se simt cumva jigniți de multe ori. Da, știm că e in blog personal dar tocmai că suntem o comunitate veche, am dori sa rămână calitatea cu care ne-am obișnuit.

      Asa săreau oștenii ca tine și pe vremea lui visurat, când lumea îl atenționa că scrie prostii. Acum poate știi ce s-a ales de blogul lui. Parca nu am vrea sa se întâmple la fel cu nwradu.

        (Citează)

  14. Am intrat pe site. Am inceput sa ma uit. Reduceri de 8%. Am iesit.

      (Citează)

  15. Daca e bai, sterge comentariul.

    Fashiondays e absolut jenant dupa cateva zile de bf la aboutyou. Acolo au fost oferte.

      (Citează)

    • Mai uite ca îmi pare rău că nu m-am uitat pe about you. Pe fashion days mi-am găsit niște ghete de la Glavan la super preț – gen 450 și 550, când la ea nu găsești de obicei decât de la 800+. Mi se pare ca reducerile oricum merita doar dacă îți cauți ceva exact și știi valoarea lucrului respectiv, ca altfel pici în mirajul reducerilor.

        (Citează)

    • Yeh, nu am exagerat cu cumparaturile, dar ce am luat a avut si pana la 300 de lei reducere “pe bune”.
      Am inteles ca mai urmeaza o serie saptamana asta, de aia nici nu ma complic cu fashiondays, cel putin nu anul asta.

        (Citează)

  16. Ieri eram prin outletu ala de pe A2 spre mare si intr-un magazin am vazut niste sosoni care-mi placeau mie. 250. I-am luat, cu inima cam strinsa, ca mi-am promis mie ca pe adidasi nu mai dau peste 200 lei. Azi ma uit pe net sa vad ce scoruri au, c-asa sint io masochist si-mi place sa ma oftic ca erau mai ieftini in alta parte. Si cel mai mic pret era la fashion days, redusi de blecfraidei, la 340.
    Traiasca reducerile.

      (Citează)

    • Si totusi am gasit si ceva okeiuț la pret, respectiv o pereche de palladium piele nubuck waterproof, la 460 leuți. Dat comanda cu 2 sperante in suflet: sa nu fie fabricati acu 10 ani (ca fashiondays mai fac d-astea, aduc la pret mic modele nevandute si clocite de ani de zile prin alte parti) si 2, sa se potriveasca marimea.

        (Citează)

    • Tinem pumnii 😆

        (Citează)

  17. Cam slaba oferta de la FD de anul asta. Au mizat pe reduceri la branduri mari unde nu prea se inghesuie toti oamenii de rand. N’am incredere nici in originalitatea produselor, in trecut am luat o pereche de adidasi de la US Polo si miroseau a China cu eticheta de Turcia. Bazarul cu fake’uri aproape identice de original e la o aruncatura de bat, nu?

      (Citează)

  18. Tricou alb 1728 ron preț întreg…redus la 1559 ron. Damn…. Ăsta e din alta ligă

      (Citează)

  19. “okeiuț”, “650 leuti”. Oau, ce diminutivute interesante.

    Blackskull:
    Si totusi am gasit si ceva okeiuț la pret, respectiv o pereche de palladium piele nubuck waterproof, la 460 leuți. Dat comanda cu 2 sperante in suflet: sa nu fie fabricati acu 10 ani (ca fashiondays mai fac d-astea, aduc la pret mic modele nevandute si clocite de ani de zile prin alte parti) si 2, sa se potriveasca marimea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus