un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce am cumpărat noi de Black Friday și pe unde continuă ofertele bune

12 Nov 2022  ·

GÂNDURI  ·

32 comentarii

Cred că a fost Black Friday-ul în care am cheltuit cei mai mulți bani, dincolo de cel în care am cumpărat mașina, dacă se pune la socoteală și aceea. Poate de asta mi-a pus ANAF poprire pe conturi, voiau să mă oprească din cheltuit.

Am făcut lista cu ce-am comandat în ultimele zile. Este lungă:

eMAG

Practic, ceea ce anunțam acum câteva zile că intenționez să cumpăr, că nu ziceam de show. Camera o urmăresc de mult, m-a decis discount-ul peste așteptările mele. Becurile Hue vor fi montate în baie, unde vreau să pun senzor de prezență care să le aprindă automat de câte ori intră cineva în baie. Laptopul era necesar, al meu nu mai face față, trec la procesoare Apple pentru performanță și autonomie, că pe laptopuri Intel încă nu are soluții. Berea o beau.

Am putea spune că asta este tot, dar Matilda a dat și ea comenzi la eMAG. Multe comenzi. Foooarte multe:

  • voucher la Eden Spa pentru masaj de cuplu – 650 de lei. Masaj, piscină, relaxare, ceva de băut. Ne programăm noi cândva o ieșire, este valabil până la final de martie 2023.
  • câteva tipuri de cosmetice și șampon, probabil de dat cadou
  • vreo 3 tipuri de jucării de copii, tot de dat cadou. Nu dau detalii, că poate citesc și persoanele respective articolul și le stricăm surpriza. Au fost niște sute de lei în total.
  • butelcă de detergent Ariel – 69 lei
  • Cilit Bang două bucăți și Domestos două bucăți – nu mai știu prețul, dar cred că a fost 2 la preț de 1.
  • 100 de capsule Finish Ultimate pentru mașina de spălat vase – 75 lei, adică 0,75 lei per spălare.
  • ceai Taylors of Harrogate cu trandafir – 14 lei bucata. Ceaiurile Taylors sunt foarte bune, în special cele vărsate la cutie metalică. Avem de obicei în casă ceai verde și ceai de mentă de la ei.
  • mașină de tuns Adler – 115 lei. Cerință de la socri.
  • more cosmetice, gel de duș, creme hidratante CeraVe – pentru ea? pentru dat altora? Nu știu și pentru armonie în familie nu întreb astfel de lucruri.
  • scutece Pampers precum am luat și eu – încă două baxuri, plus că a donat 10 lei pentru Fundația Nouă ne pasă. Yey!

FINESTORE

Am comandat 26 de produse ieri, care s-au adăugat unei alte comenzi de vreo 4 produse dată la începutul Black Friday-ului la Finestore.

Ieri au fost nu doar reduceri, ci și 10% extra-reducere la orice comandă, așa că am refăcut stocurile de alcool ale familiei. Și na… când s-a făcut ditamai coșul de cumpărături la final și am adăugat BF2022 la cod de reducere, parcă am răsuflat un pic mai ușurat.

Printre ele:

Am vrut să comand și o tequila Avion, dar am uitat. Am băut recent un shot, este bună și finuță, cum trebuie să fie o tequila bună. Plus 100% de agave. Am băut un shot într-un bar, mi-a plăcut mult, iar câteva zile mai târziu o adaugă Finestore în ofertă. Acesta este fie cel mai mare semn că trebuia să o comand, fie o dovadă că respectivul bar se aprovizionează de la Finestore.

Pe scurt, însă, am comandat cam produsele pe care le recomandam în articolele despre Finestore. Sunt produsele pe care vor ei să le promoveze, dar asta pentru că sunt importatorii lor și sunt băuturi de calitate. Le încerc fără nici o teamă.

FASHION DAYS

Și aici am comandat mult. Eu mi-am luat:

Le-am probat, vin foarte bine. Pantofii în special sunt ușori, abia aștept să-i port când o fi vremea mai bună.

Toate produsele erau în lista mea de recomandări. Zic din nou asta ca să nu credeți că fac recomandările de dragul unui click afiliat. Chiar vă spun ce-mi place mie și de multe ori ceea ce și cumpăr.

Matilda a luat mai multe, desigur:

Pentru Alice am luat:

Mama a vrut o poșetă Karl. Deja i-am dat retur, că s-a dovedit prea mică. Am comandat alta ieri seară.

Tata a vrut pantofi Skechers. I-am comandat două perechi. Mi-a plăcut experiența per total. Au sosit cele două perechi la easybox și i-am dat eu pin-ul pentru ridicare. Le-a probat rapid, mi-a zis pe care o păstrează, iar pe cealaltă pereche am făcut cerere de retur. Tata le-a dus înapoi la easybox, iar după 30 de minute aveam și banii înapoi pe card. Fashion Days îți dă banii înapoi când pui produsul în easybox, nu când ajunge la ei în depozit.

Cu totul, au trecut 3 ore de la ridicarea produselor și până la banii înapoi pe card pentru cel returnat. Am zis asta pe Facebook și mi-au spus mulți că nu-i nimic uimitor, așa face FD de mult. Corect, doar că eu eram genul care se informa de 5 ori și comanda o dată, așa că returnam foarte puțină marfă. Când returnam ceva, o făceam prin curier, îl așteptam acasă, speram să știe el unde trebuie să plece marfa șamd. De la o vreme am început să comand mai multe mărimi sau modele cu gândul din start că aleg ce-mi place și pe restul le returnez, că asta înseamnă easybox la 5 minute distanță și banii înapoi pe loc. GG FD!

H&M

A luat Matilda niște șosete de Crăciun și altceva mărunt.

CĂRTUREȘTI

A luat Matilda niște cărți pentru copii și alte jucării, că au avut oferte bune.

MABO COFFEE

Am luat 5 pungi de cafea. Încă au Black Friday.

Mabo este cafeneaua și prăjitoria lui Bogdan Georgescu, vice-campion mondial la prăjit cafea. Face cafea foarte bună. De obicei pentru acasă iau însă de la Claro, unde este mai ieftină, dar de Black Friday chiar a meritat Mabo.

 

MAGAZINE UNDE CONTINUĂ BLACK FRIDAY

Oferte sunt multe în continuare în diverse magazine.

eMAG continuă cu Crazy Sale, cum au făcut în fiecare an. Multe produse de la Black Friday sunt în continuare la reducere:

Sunt în continuare oferte bune în site:

MABO – am scris mai sus, cafea de specialitate bună și mai ieftină astăzi. Găsiți aici reduceri la diverse sortimente prăjite de ei. Am cumpărat și eu câteva.

OTTER – ofertele de Black Friday țin tot weekendul. Vedeți aici încălțăminte și marochinărie.

TAZZ

Tazz are un Bank Friday. Poți cumpăra vouchere de 100 de lei la anumite restaurante partenere cu prețuri între 20 și 70 de lei. De exemplu, la McDonald’s plătești 50 de lei pentru un voucher de 100 de lei.

Să fiți atenți la două lucruri: voucherele sunt valabile până la 31 decembrie 2022 și sunt valabile la anumite restaurante, după caz. Adică un voucher de Pizza Hut s-ar putea să fie valabil doar într-un anumit Pizza Hut (la comandă prin Tazz), nu în orice restaurant.

Câteva dintre restaurantele anunțate sunt mai jos, includ McDonald’s, Popeyes, Pizza Hut, ZenSushi, Hard Rock Cafe și altele. Vor fi mii de vouchere disponibile în acest weekend, totul se întâmplă în aplicatia de mobil Tazz.

PC GARAGE – continuă cu cel mai mare weekend de gaming. Au oferte bune pe componente, poți face un sistem mișto cu preț redus, dacă nu vă atrag ale lor.

SEPHORA – Și Sephora are reduceri pe site. Poate fi o idee bună pentru cadouri de Crăciun pentru voi sau pentru cei din jur. Vibratoarele Sephora nu sunt incluse în promoție.

H&M – H&M are reduceri online, unele doar dacă sunteți membru. Noi cumpărăm multe pentru Alice de acolo, așa că mulțumim pentru ele.

FINESTORE – pe Finestore.ro codul BF2022 încă este activ pentru -10% reducere. Aici recomandări, dar puteți lua cam orice, de exemplu această tequila Avion pe care am uitat eu să o iau.

Cărți – vedeți pe Libris, Univers Enciclopedic, Cărturești. Vreau să iau Psihologia Mulțimilor de Gustave Le Bon. Pe Univers Enciclopedic au reduceri foarte mari, gen 80%, la cărți Usborne pentru copii.

CROCKPOTCrockpot România are reduceri la slow cookers, oale de fontă și altele.

BREVILLEBreville România are Black Friday la tot felul de electrocasnice ale acestui brand. Sunt foarte apreciate în străinătate, urmăresc de exemplu câțiva barista celebri (World Champ level) care au aparate Breville acasă.

CARTER OSHKOSH – Carter Oshkosh fac haine foarte bune de copii, au și un magazin în Sun Plaza unde le puteți vedea. Reducerile sunt pe site.

SEVENSINS – let me remind you despre Sevensins. Faceți un bărbat fericit cumpărând ceva de acolo!

360.ro – 360 are reduceri la mărcile pe care le comercializează: Dyson BaByliss, Melitta și Nikon.

    32 comentarii

  1. hai ca am mai bagat o tura de carti pt copii de la univers enciclopedic :D you’re welcome!

      (Citează)

  2. Ma bag si eu in familie? Ca nu pare sa se observe niscaiva cheltuieli suplimentare, intre voi 2… :D
    “De cand avem un al doilea copil? Si… asta e direct pe whiskey si keyboard de gaming?”

      (Citează)

  3. Nicio comanda data ieri, daca o mai fi cineva asa 😁.

    PS: Dar beti, nu gluma. Bine, si eu comand cu zecile, dar beri de import, nu ‘tarii’.

      (Citează)

    • N-am comandat nimic ieri de nicăieri. Deși mai urmăresc cu un ochi reducerile în general, sunt imun la … stai să caut un termen cât mai decent… vânzoleala și circul media asociate cu BF. Știu ce și când vreau să cumpăr, știu unde să caut, nu mă arunc ca rața la muci la achiziții, plus că am o doză sănătoasă de scepticism legată de anumite mecanisme de marketing în general, și de România în special.

      De aia citesc unele bloguri cu frecvență scăzută și pe sărite în perioada asta. Îi înțeleg pe oameni, că-și fac meseria, dar cam atât.

        (Citează)

    • +10 peredhil, și eu am închis aproape tot zilele astea că vai, BF, “boomm!!!”
      Mi-am luat niste căști, reducere penibilă 150 lei.

      Alcool nu beau, nu pricep de ce atâția băutori in jurul meu și pe toate blogurile.

        (Citează)

  4. “Fashion Days îți dă banii înapoi când pui produsul în easybox, nu când ajunge la ei în depozit.”

    Nu este adevărat, scrie pe site în ce condiții, eu aștept din 8 noiembrie banii.

      (Citează)

  5. Am prins TV-ul LG 55C1. Imi pare rau ca l-am luat din aplicatie si nu se pune link-ul afiliat, ca am aflat de reducere de aici. In rest doar consumabile: detergenti, filtre de apa, lego.
    Am rezistat eroic la ofertele de bautura, inca mai am de anul trecut

      (Citează)

  6. Eu mi-am luat țeapă anul trecut cu voucherul Tazz, magazinul respectiv a mărit prețurile pe Tazz fix după promoție, se mai adaugă transportul, plus alte taxe pentru cutii și pungi care nu erau înainte, pe Bolt Food aveam un preț mult mai bun, am rămas cu gust amar.

      (Citează)

    • Pai si emag a marit toate preturile cu suma pe care zice ca o da pe rabla la electrocasnice. Ce te mira?

        (Citează)

    • Diferenta este ca nu ai platit nimic pentru electrocasnicele alea vechi. Se presupune ca le aveai deja. In schimb atunci cand cumperi un voucher, ai dat bani pe el si esti obligat sa il folosesti doar la magazinul respectiv.

        (Citează)

  7. MacBook Pro-ul este genial cu M1, însă eu mergeam pe varianta de 16” în locul tău la ce eran superb are :)

      (Citează)

  8. Mabo nu are cafea din Costa Rica, asa ca exista si face umbra degeaba pamantului. Preturile sunt foarte mari, nici daca era poleita cu aur nu merita banii.

    Skechers abereaza in privinta numarului, trebuie sa iei cu jumatate de numar mai mic decat porti la alt brand ca sa ti se potriveasca. Valabil si la modele pentru barbati si pentru femei, probabil si pentru copii.

    Castile SONY de abia sunt cu 100 de lei mai ieftine decat pe Amazon.de, unde nu e nici un BF acum.

      (Citează)

    • Mie mi se pare ca Skechers au marimile corecte. Problema de fapt este la multe branduri de pantofi sport, unde trebuie sa iei cu 1 numar mai mare (ex: Under Armour). Poate din cauza asta ai tu impresia ca Skechers sunt cei cu probleme, conteaza foarte mult si cu ce compari.

        (Citează)

  9. Anu’ ăsta, petroliștii nu au mai fost interesați să ofere tichete de combustibil, cert că le iese profitul stabilit.
    Am luat un powerbank cu încărcare wireless, in caz că mă lasă încărcarea pe cablu.
    Am mai luat și niște căști wireless la reducere, cu livrare din DE. La noi nu există, dar pe versUS sunt în top 10 și sub 100Eur. 8eur livrarea.
    Săptămâna trecută am luat un laptop serie 12 redus la Alex (a încercat și emag sa tina oferta câteva zile) pentru o cunoștință. Consider un salt consistent sistemele cu Intl seria 12 față de anterioarele
    Luni merg și la intersport, poate găsesc niște adidași de toamnă.

      (Citează)

  10. Gata. Am tras linie: 1700 lei cheltuiti in total. Plus 2 depozite la banca pe oferta promo la dobanda (+1% peste valoarea normala).

    Apropo, care e interesat la otpbank au ceva oferta, dobanda la depozite de 9.45 parca, pana maine e oferta. E bine zic eu.

      (Citează)

  11. Ce bine e sa poti cheltui zeci de mii de lei intr-o singura zi…

      (Citează)

  12. Încă se mai practică să dai cosmetice cadou?? Până și o bancnotă de 50 legată cu elastic de o sticlă de 16 ț…adică 8 mândruțe sau cum îi spune la vinul ăla, mi se pare o idee mai bună de cadou. Dar poate-s eu demodat.

      (Citează)

    • Banuiesc ca numai in familie, unde stii ce foloseste fiecare si astfel faci un cadou practic.

        (Citează)

    • Hai fii serios, eu de la vara-mea primesc cele mai mișto creme și seruri – ea e pasionata de domeniul asta, iar eu nu mi-am bătut capul niciodată. După ce îmi place ceva, iau și altora, ca știu ca e mișto.

        (Citează)

  13. Blackskull:
    Gata. Am tras linie: 1700 lei cheltuiti in total. Plus 2 depozitela banca pe oferta promo la dobanda (+1% peste valoarea normala).

    Apropo, care e interesat la otpbank au ceva oferta, dobanda la depozite de 9.45 parca, pana maine e oferta. E bine zic eu.

    E o pacaleala. 9 la suta/an dar ai voie maxim 6 luni perioada pentru depozit. Daca ai minima matematica in tine …concluzionezi si tu prostia. Apoi poate nu ai vazut dar depozitul trebuie constituit in SUCURSALA. Adica sa mergi cu bani cash si sa depui, nu merge sa transferi. Si iata cum castigul aia de 4,3%/6luni parca nu e mai asa atragator.

      (Citează)

    • Nu stiu ce conditii sunt. Am vazut doar valoarea dobanzii intr-o reclama, valoare care mi s-a parut buna. Banuiesc ca oricine doreste, se intereseaza inainte de a baga bani in ceva.

        (Citează)

    • eu doar ti-am spus ca e o pacaleala tipic bancara si oferta nu e buna. ei arata mare 9 la suta /an sa te atraga dar de fapt permit doar depozit de 6 luni. cu alte cuvinte iti dau 9 la suta care de fapt e 4 la suta. poate parea interesant si o oferta buna pentru cine nu citeste. iar tu mi-ai cam dat de inteles ca intri aici :) Atata tot.

      iar de chestia cu venitul cu banii cash in sucursala… asta as încadra la jenant in 2022

        (Citează)

  14. Voiam sa va anunt ca nu ma intereseaza ce cumparati de BF.

      (Citează)

  15. speedy.gonzales

    13/11/2022 la 7:32 PM

    stiu ca o sa imi sara in cap toata ceata de fan-boy de pe forum, dar exact din cauza articolelor de genul asta am cumparat totul in incognito mode: am intrat pe produsele dorite iar cand am dorit sa cumpar am intrat in incognito mode, am copiat link-ul pana la cod de produs si am dat comanda.

    data trecuta ai pus articol cu o lista “ce vrei sa cumperi” si acum ai pus o alta lista cu “ce ai cumparat”, bineinteles toate link-urile trecute prin profitshare.

    cand am cumpara router am citit review-ul la tine, am intrat pe link si am cumparat de la emag, bineinteles tu primind comisionul.
    adica daca ajungeam pe emag prin vreun link de la tine din lista de produse vedeta si il cumparam mai ziceam ca iti meritai comisionul ptr asta, dar doar ca am intrat pe un link catre un produs pe care nu l-as fi cumparat niciodata, tu mi-ai plasat un cookie si apoi iei comision la alt produs cumparat de mine nu mi se pare ok

      (Citează)

    • Bravo Speedy, esti un geniu. Deci ai luat lista cu produsele prezentate de Radu si apoi te-ai chinuit sa le cauti pe emag numai ca sa nu isi ia comisionul.
      Timp mai mult pierdut de tine dar macar poti sa scrii tot pe blogul lui despre asta.

        (Citează)

    • Wtf rautate ieftina si grauita. Pentru ce, sa nu cumva sa ia cineva 11 leu comision din ce ai luat

        (Citează)

    • E ok, asa sa primești și tu 👍

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus