un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 26 octombrie 2022

26 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Următorul volum din seria Game of Thrones este 75% done. 75% în 10 ani. Mai avem de așteptat.

    11 comentarii

  1. Azi se lansează niște căști de la nothing
    https://ro.nothing.tech/pages/event

      (Citează)

  2. Chiar sunt curios să văd cu cât îmi va mări Digi abonamentul de mobil, nu de alta dar un euro în plus ar însemna o creștere enormă de 50%, ceea ce mi se pare inacceptabil /glumă

      (Citează)

    • Nici dacă cresc cu 300% nu mai revin la ei. Pe unde umblu eu, au acoperire extrem de proasta… Din păcate eu cred ca au pierdut bătălia pe GSM cu Vodafone și Orange. Mai bine se concentrează pe cablu unde momentan sunt net superiori.

        (Citează)

    • La mine experiența e pe dos, acoperirea e la nivel cu concurența, ba chiar pot enumera 1 – 2 locuri unde Digi are semnal, dar ceilalți nu. Desigur că se mai întâmplă și invers, totuși de regulă unde ceilalți operatori au semnal, are și Digi. Cred că la acoperire, Telekom stă cel mai prost în momentul de față.

        (Citează)

    • Eu am doua sim-uri: Digi si Vodafone.
      Din punct de vedere al acoperirii in afara oraselor, lucrurile sunt similare. Adica la fel cum spune @ov1d1u sunt zone in care am semnal la Digi si nu am la Vodafone si invers (dar asta este tot mai rar).
      In orase nu mai probleme cu niciuna dintre cele doua retele, cu urmatoarele mentiuni:
      – Vodafone are in general o viteza mai mare la internet;
      – Digi este singurul care are semnal foarte bun in tunelurile de metrou.

        (Citează)

    • Ies din discuțiile despre acoperire zonele urbane deși și acolo sunt diferențe. In zonele urbane(in afara de metroul bucureștean unde sunt montate antene in interior) in parcări subterane, lifturi și apartamente in blocuri din beton DIGI nu are semnal și punct. Și asta testat in orașe mari precum B, BV, CT, TM, IS pe telefoane de top iPhone 13 Pro Max, S22 ultra. In spații deschise in zone urbane(nu evenimente mari pt ca acolo Digi este zero din cauza ca 5G) toate se comporta similar. Apoi faceți un drum Iasi-TgMures sau Brașov-Bacău sau orice trecere montană cu YouTube sau un streaming video online rulând. Ia sa comparați apoi de câte ori se întrerupe Digi fata de Vodafone. Dar comparați chiar și pe zone de deal cum ar fi Galați-Iasi. Și mai sunt zonele de granița cu Rep Moldova și Bulgaria unde Digi este aproape praf. Acoperirea exista dar viteza este praf și apelurile de voce nu mai sunt relevante in 2022. Digi a pornit cu un handicap de câțiva zeci de ani in infrastructura. A recuperat mult dar mai este mult. Connex și Dialog au apărut in România in mileniul trecut…

        (Citează)

    • @Dan, este clar ca Digi a inceput foarte tarziu si nu este inca la acelasi nivel cu Vodafone sau Orange, insa diferentele nu sunt nici pe departe atat de mari cat le prezinti tu.
      Si oricat ar de in urma, nu poti sa spui ca au pierdut batalia in conditiile in care au din ce in ce mai multi clienti, ajungand la aproape 4 milioane de cartele SIM active.

        (Citează)

    • Cătălin Tănase

      27/10/2022 la 12:31 PM

      Am observat și eu același lucru ca Dan. Calitatea rețelei Digi nu se compară cu cea a rețelelor Vodafone și Orange

      @AndreiG au mulți clienți pentru că au prețurile mai mici, nu pentru că sunt buni, iar ăsta nu este un lucru rău. E bine să existe alternative și pentru cei sensibili la preț

        (Citează)

    • @Dan: așa, de curiozitate, folosești in mod curent reteaua de mobil digi? sau vorbești din ce îți zice unul sau altul?

        (Citează)

  3. Care ar fi promoția la 13gen de la pcgarage, Radu? Alea sunt preturi normale, zero discount fata de alte magazine.

      (Citează)

  4. Tano:
    Care ar fi promoția la 13gen de la pcgarage, Radu? Alea sunt preturi normale, zero discount fata de alte magazine.

    Greu cu cititul :). Promotia e la comboul proc si placa de baza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus