un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 25 octombrie 2022

25 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: Noi informații despre ăia cu o mașină îngropată în curtea casei.

 

Noul Ant-Man pare să aibă loc în întregime în lumea microscopică:

  9 comentarii

 1. In afara butoanelor capacitive, nu am auzit pe absolut nimeni care sa foloseasca functia de comenzi prin gesturi in masina.

    (Citează)

 2. Directiva cu type-c-ul a fost aprobata de ceva saptamani cred.

    (Citează)

 3. O corectie: Disney ar putea introduse un plan mai ieftin, nu gratuit. Chiar in articolul de la tine scrie asta.
  “Code suggests that the $7.99 plan will add ads and drop SharePlay and GroupWatch”

    (Citează)

 4. Nemo este compania aia de curierat care de 10 ani tot rostogoleste datoriile. Si oricum s-au pregatit de mult de insolventa/faliment, mai mult de jumatate din livrari fiind facute prin firme partenere detinute de diversi angajati din conducerea firmei.

    (Citează)

 5. WhatsApp a picat de ceva timp…

    (Citează)

 6. Asa functioneaza majoritatea firmelor de curierat, in sistem franciza. In fiecare oras e alta firma care se ocupa de livrari. Firma mama se ocupa doar de Bucuresti, centrele de sortare si de masinile care fac livrarile intre orase.

  Andrei G:
  Nemo este compania aia de curierat care de 10 ani tot rostogoleste datoriile. Si oricum s-au pregatit de mult de insolventa/faliment, mai mult de jumatate din livrari fiind facute prin firme partenere detinute de diversi angajati din conducerea firmei.

    (Citează)

 7. Hate to be that guy but…
  Consiliul European și Consiliul Europei sunt entități diferite. Tu te refereai la Consiliul European
  https://www.coe.int/en/web/about-us/do-not-get-confused

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus