un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 24 octombrie 2022

24 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Birourile LinkedIn:

  4 comentarii

 1. Cred ca de cel putin 10 ani circula dumele astea cu iPhone cu carcasa de titan si ecran safir. Daca ar pune Apple asemenea materiale pe telefoanele lor, ar mari pretul cu cel putin doua mii de euro. Oricum, s-a demostrat pe YT ca safirul ceasurilor Apple e de calitate inferioara celui de la un Tissot de ex., care e un ceas elvetian entry level.

    (Citează)

  • Diferenta este ca ceasul ala cu sticla de safir te poate tine o intreaga viata, dispozitivele Apple dupa 6 – 7 ani ajung la gunoi pentru ca nu mai sunt ok hardware/software.

     (Citează)

  • Tissot are multe ceasuri, nu știu dacă e chiar entry level, dar mă rog.

   @Alin: mai degrabă ajung la gunoi datorită acumulatorului care nu mai poate fi schimbat după 6-7 ani – teoretic se poate, practic e mai greu, de obicei se schimbă complet ceasul. La software contează iPhone mai degrabă, la ceas nu e o problemă dacă rămâi puțin în urmă cu OS. Nu primești funcții noi, da, dar în rest nu merge mai prost.

   Un ceas care te ține o viață face mai puține decât un smartwatch.

     (Citează)

 2. Whatsapp se transforma in Yahoo Messenger

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus