un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bucurați-vă, figurinele de ciocolată cu Moș Crăciun au intrat în magazine

17 Oct 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

14 octombrie. Au mai rămas doar două luni și 10 zile până la Crăciun, așa că s-au băgat moși crăciuni și oameni de zăpadă în magazine.

Mega Image-ul din cartier este în renovare de vreo 3 săptămâni. Nu mai are frigidere cu băuturi, nu mai are zona de mezeluri și brânzeturi la kilogram, nu mai are o mulțime de rafturi ce au fost mătrășite pentru a face spațiu pentru renovare, dar are figurine cu Moș Crăciun. Yey!

 

    16 comentarii

  1. Nu doar asta, primesc din ce in ce mai multe mailuri de la magazinele online cu reduceri, oferte, promotii prelungite. Se pare ca se anunta ceva foamete.

      (Citează)

  2. niste iepurasi de paste m-ar fi interesat…

      (Citează)

  3. mai multe mega uri din bucuresti au intrat in renovare in acelasi timp si cred ca pentru ca au avut niste controale din zona PSI, ca dintr o data toate isi fac ceva perete rezistent la incendii.

      (Citează)

  4. Mega Image-ul din cartier părea închis forțat de către auorități pentru salubrizare, sau cel puțin așa înțelesesem eu din afiș.

      (Citează)

    • Cel de la Șincai da, ANPC .Cel din cartier (oficial numit Norilor, i-au schimbat firma și scrie așa pe ea în colț) este pentru renovare.

        (Citează)

  5. Ieri la un lidl din iasi am vazut un intreg sector pregatit pentru sarbatori, cu cozonac, panetone, mos craciuni, etc. Pana si copiii se mirau cat de devreme e.
    Cu toate astea eu m-am mirat la sectorul halloween, nu am vazut niciodata atatea lumanari la un loc, efectiv vreo 2 rafturi (3metri) pline de jos pana sus. De Paste nu cred ca au avut nici macar jumatate din ce arsenal era acum pregatit. Se cumpara in halul asta lumanari de halloween??

      (Citează)

    • Nu cred că sunt lumânări de Halloween. Sunt aceleași candele pe care le-au avut și de Paște.

        (Citează)

    • Eu n-am prea vazut pe nimeni sa cumpere chestiipentru Halloween. De abia astept sa traca, sa gasesc cu 30% reducere toate dulciurile alea.

        (Citează)

    • Haloween a prins bine în România, că le place copiilor, iar magazinele nu au de ce să nu profite de asta.

        (Citează)

  6. In Lidl sunt deja bagate bombaone de pom, panetone, si alte din astea…

      (Citează)

  7. O sa auzim la clopotei in urechi mai bine de doua luni de aici incolo pana o sa capiem…

      (Citează)

  8. Un lucru foarte bun…
    “SI de-acum pina-n vecie
    Tot Craciun si Pasti sa fie ..!”
    Abia aștept cremele tartinabile de biscuiti ee la Favorina..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus